reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Tak... mój Stary nie ma żadnych podomówek.... a ja nawet jak mam wygodne ciuchy to zaraz po wejściu do domu ściagam wszystko, łącznie ze stanikiem i przebieram się w dresy
ja to od razu się przebieram w wygodne ciuchy, stary też a odkąd wyszło słabe nasienie to już całkiem luźno musi być 😝

reklama
o, ciekawe patent, przemyśle. Chociaż te co mąż sobie zaprojektował są bardzo głębokie, więc może nie sprawdzić. One są ewidentnie zaprojektowane pod układanie ubran tak jak na półkach - jedno na drugim, tylko w szufladach 🤦‍♀️
ja tez mam głębokie, i tam takie pojemniki do szafy z ikei, żeby się nie porozwalało jak coś wyjmuje ;) sprawdza się.

ja ogólnie ostatnio wprowadziłam wszędzie zasadę pojemnikow. posprzątałam szafy, wszystko w pojemniki i tera mem mega porządek ;)

jakim cudem??? Jak sie pytam?? ja zawsze dzielę, ale zdarzy się dzień gdzie zostaje jedna, jedyna jedyniusieńka czerwona bluszeczka i szkoda mi na jedną bluzkę nastawiać, ręcznie się nei chce to wrzucam i ch*j by to strzelił zawsze trafi sie ta jedna sytuacja i zafarbuje wszystko w pizdu!
może dlatego, że nie mam czerwonych ubran 😅 ja generalnie ubieram się w podobne kolory, króluje pastelowy róż (tak, jestem pastelową Barbie 😂) i fiolety na codzień, więc w sumie nawet za bardzo nie muszę sortować 😂

Tak... mój Stary nie ma żadnych podomówek.... a ja nawet jak mam wygodne ciuchy to zaraz po wejściu do domu ściagam wszystko, łącznie ze stanikiem i przebieram się w dresy
ja też tak robię! Nawet jak np. byłam w sklepie w "wysciowych dresach", to po powrocie muszę od razu przebrać się w domowe dresy 🤦‍♀️

ja tez mam głębokie, i tam takie pojemniki do szafy z ikei, żeby się nie porozwalało jak coś wyjmuje ;) sprawdza się.

ja ogólnie ostatnio wprowadziłam wszędzie zasadę pojemnikow. posprzątałam szafy, wszystko w pojemniki i tera mem mega porządek ;)
a masz może jakiegoś linka do tych pojemników?

Kurde, może faktycznie powinnam pomyśleć o przeorganizowaniu tego, jechać do Ikei i zrobić w końcu porządek raz na zawsze 😅

reklama
Do góry