reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Nie mogę dziś za Wami nadążyć, mam kupę roboty.
Przewidywałam w niedzielę owu, ale do tej pory sucho i już myślałam, że mnie w ch..ja robi ta stymulacja, dopóki nie wstałam... Myślałam, że się posikałam bo mi się chciało, a tu nie - śluz :D Może w niedzielę jednak będzie - dziś na szczęście mam monitroing, chociaż jak zawsze czuję jajniki tak po stymulacji nic a nic.

Przypomniałą mi się sytuacja z teściową. Ona ogólnie po kryjomu lubi grzebać ludziom w rzeczach. Nie raz jak u niej byłam a mieszkał brat meża, to mówiła co u niego znalazła "ale ciii, żeby nei wiedział". A jest największa plotkarą jaką znam. I kiedyś wyjechaliśmy na wakacje, a tesciowa stwierdziła, że skoro am klucze to przyjdzie kwiatki podlać i zobaczy nasze nowe łóżko przy okazji. No i natknęła się na dildo na łóżku, o którym zapomnieliśmy 🤣
w tym roku mamy rybki, jak usłyszałam, że teśiowa będzie przychodzić je karmić to od razu poprosiłam przyjaciela mężą :D

My odkąd mamy robota to jest naprawdę czysto: zero dzieci i zwierząt :D na przed spaniem mam natręctwo, ze muszę posprzątać kuchnie, żeby na rano było miło. Ale ze w domu jemy tylko kolacje… to niewiele tego sprzątania. Ogólnie serio zawsze jest czysto i w łazience tez, ale teściowa zawsze znajdzie coś mimo wszystko do sprzatania, ostatnio mi pudełka umyła na cukier i sol :D mój mąż pracuje w domu, wiec teściowa potrafi w dzień przyjechać, siedzieć pare godzin i się krzątać :p na początku mnie to wkurzało fest, ale teraz komentarze wypuszczam uchem i nawet ostatnio specjalnie nie poznywalam, żeby miała co robić :D
nie dałabym rady, nienawidzę jak mi ktoś gdzieś grzebie albo dotyka moich rzeczy 😅

reklama
Do góry