reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Hej dziewczyny. Nie nadrobię Was bo nie mam kompletnie czasu. Zaglądam tylko codziennie na pierwszą stronę która niestety narazie smutna 😞
Jeszcze troszkę mnie nie będzie ale za 1,5 tygodnia wrócę i obiecuję być na bieżąco 😉
Powiem Wam tylko że poukładało się. Dostałam zlecenie które pozwoliło nam się odkuć finansowo, poświęciłam sporo czasu i było intensywnie ale dzięki temu nie miałam czasu myśleć. Na tym weselu na które chcieliśmy jechać byliśmy
W tym miesiącu nie robię testów owu, nie mam kiedy myśleć o dniach plodnych ani o regularnym seksie. Dogadamy się conajwyżej na szybkie numerki w ciągu dnia
Ale czerwiec będzie nasz. Tak sobie powtarzam. Tym bardziej że oboje mamy urodziny
A tymczasem trzymam za Was kciuki dziewczyny ❤️

Moja jest pedantką. Zebyście widziały jak zapierda....lam i sprzątam jak rodzice z wizytą wpadają, mąż zawsze mowi moim rodzicom, że muszą czesciej Nas odwiedzać 😁😆😂🤣
mam to samo. Jak byłam dzieckiem na lodówce wisiał grafik co kto kiedy sprząta. I tak codziennie się zmienialiśmy. jedna osoba kuchnię, druga resztę domu, trzecia obiaad. Fakt, dzieki temu wchodzącc do dorosłego zycia wszystko umiałam, ale czasami było to męczące bo odkurzało się dom 2x dziennie np. Teraz mam się dziei pozbyła to ma burdel w domu ( w sensie czysto, ale bałagan bo kupuje peirdoły) koty, psy i się nie przejmuje a mi sprzataie dokłądne zostało do dzisiaj.

moja teściowa też jest, dlatego nigdy ich nie zapraszamy 😂
za to moja teściowa nigdy nie sprzątała, miałą w dupie, dzieci to robiły o inaczej byłby syf. dlatego teraz mój mąż też sprząta. A tesiowa ma teraz syf, brud, jak do niej idę to ściagając buty już widze te czarne skarpety. Najlepiej, że zawsze jak mnie widzi to mówi "no dopiero sprzątałam" :D

za to moja teściowa nigdy nie sprzątała, miałą w dupie, dzieci to robiły o inaczej byłby syf. dlatego teraz mój mąż też sprząta. A tesiowa ma teraz syf, brud, jak do niej idę to ściagając buty już widze te czarne skarpety. Najlepiej, że zawsze jak mnie widzi to mówi "no dopiero sprzątałam" :D
Moja tesciowa za każdym razem mówi „nie zdejmujcie butów, brudno jest” a zawsze ma czysto 😳 Nie wiem o co jej chodzi ale i tak zawsze zdejmuje i biorę kapcie, nie lubię po domu w buciorach chodzić

reklama
My odkąd mamy robota to jest naprawdę czysto: zero dzieci i zwierząt :D na przed spaniem mam natręctwo, ze muszę posprzątać kuchnie, żeby na rano było miło. Ale ze w domu jemy tylko kolacje… to niewiele tego sprzątania. Ogólnie serio zawsze jest czysto i w łazience tez, ale teściowa zawsze znajdzie coś mimo wszystko do sprzatania, ostatnio mi pudełka umyła na cukier i sol :D mój mąż pracuje w domu, wiec teściowa potrafi w dzień przyjechać, siedzieć pare godzin i się krzątać :p na początku mnie to wkurzało fest, ale teraz komentarze wypuszczam uchem i nawet ostatnio specjalnie nie poznywalam, żeby miała co robić :D

Do góry