Bolilol
Fanka BB :)
o rety jak dobrze, mój mąż się ze mnie śmieje, że mam wyjściowe dresy i że tak robię, myślałam, że jestem samaTeż tak robię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o rety jak dobrze, mój mąż się ze mnie śmieje, że mam wyjściowe dresy i że tak robię, myślałam, że jestem samaTeż tak robię
Mój też tak robi więc się nie przypierdalao rety jak dobrze, mój mąż się ze mnie śmieje, że mam wyjściowe dresy i że tak robię, myślałam, że jestem sama
Prosszzzza masz może jakiegoś linka do tych pojemników?
Kurde, może faktycznie powinnam pomyśleć o przeorganizowaniu tego, jechać do Ikei i zrobić w końcu porządek raz na zawsze
musze poszukac ginekologa chyba od niepolodnosci. Chociaz zeby zrobic dokladne badania i sprawdzic co ze mna jest nie tak. 40 dniowy cykl to porazka.Hej dziewczyny. Ja tylko na chwilke powiedziec ze juz nie testuje czekam tylko na @. Bo dzis tez bialas wiec mysle ze nie ma sensu juz nic robic i podejrzewam ze @ przyjdzie 17 dopiero. Jestem zla bo kurde 21 mam komunie syna i bede sie meczyc z "pampersem".
Mój też chodzi albo w jeansach albo w gaciach nie ma nic pomiędzyczyli istnieją ludzie, którzy chodzą w jeansach po domu
Chyba muszę do Ikei jechaćProsszzzz
STUK pudełko z przegródkami, biały, 20x34x10 cm - IKEA
STUK pudełko z przegródkami, biały, 20x34x10 cm Pomaga przechowywać i zorganizować drobne przedmioty w szafie lub komodzie. Uchwyt na etykiety ułatwia porządkowanie i odszukanie rzeczy.www.ikea.comSKUBB komplet pojemników, 6 szt., biały - IKEA
SKUBB komplet pojemników, 6 szt., biały Pomaga uporządkować skarpetki, paski czy biżuterię w szafie lub komodzie. Kiedy pudełko jest niepotrzebne i chcesz zaoszczędzić miejsce, wystarczy otworzyć zamek błyskawiczny i złóż pudełko na płasko.www.ikea.comSKUBB pudełko z przegrodami, biały, 44x34x11 cm - IKEA
SKUBB pudełko z przegrodami, biały, 44x34x11 cm Idealne do szafy PAX o głęb. 35 cm. Pomaga uporządkować skarpetki, paski czy biżuterię w szafie lub komodzie. Uchwyty po obu stronach ułatwiają wyciąganie pudełka.www.ikea.com
Za super białą bluzkę wkurzyłabym się, ale za skarpety luz. Ja mu firmową kurtkę wrzuciłam i nie sprawdziłam w ilu stopniach przez co skurczyła się więc skarpetki wybaczam.Mam w dziale takiego chlopaka, który jest daltonistą...
To jestem ja ja nie rozumiem, że domownicy nie szanują miejsca w zmywarceto ja do zmywarki wrzucam na randoma, a potem Stary sobie układa jak chce. Ja wrzucam na randoma bo nie lubię jak mi brudne stoją na blacie i on to szanuje. I tak jesteśmy umówienmi. Ale musze powiedziec, ze on serio potrafi magicznie posukładać w zmywarce, ze zmieści 2x więcej naczyń niż ja.
Ja segreguje tylko na czarne/ciemne kolory, kolory, pastelowe kolory i białe. Innych podzialow nie znam.ja nie patrze na kolory piorę wszystko razem, jeszcze katastrofy nie spowodowałam