reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
a masz może jakiegoś linka do tych pojemników?

Kurde, może faktycznie powinnam pomyśleć o przeorganizowaniu tego, jechać do Ikei i zrobić w końcu porządek raz na zawsze 😅
Prosszzzz

Hej dziewczyny. Ja tylko na chwilke powiedziec ze juz nie testuje czekam tylko na @. Bo dzis tez bialas wiec mysle ze nie ma sensu juz nic robic i podejrzewam ze @ przyjdzie 17 dopiero. Jestem zla bo kurde 21 mam komunie syna i bede sie meczyc z "pampersem".
musze poszukac ginekologa chyba od niepolodnosci. Chociaz zeby zrobic dokladne badania i sprawdzic co ze mna jest nie tak. 40 dniowy cykl to porazka.

Prosszzzz

Chyba muszę do Ikei jechać 🤣

to ja do zmywarki wrzucam na randoma, a potem Stary sobie układa jak chce. Ja wrzucam na randoma bo nie lubię jak mi brudne stoją na blacie i on to szanuje. I tak jesteśmy umówienmi. Ale musze powiedziec, ze on serio potrafi magicznie posukładać w zmywarce, ze zmieści 2x więcej naczyń niż ja.
To jestem ja😁 ja nie rozumiem, że domownicy nie szanują miejsca w zmywarce🤣😂

reklama
Do góry