Avy
Fanka BB :)
A jutro się okaże, że tam nic nie ma A ból tylko wyimaginowanyMogłaś spokojnie zjeść obiad też tak ostatnio miałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jutro się okaże, że tam nic nie ma A ból tylko wyimaginowanyMogłaś spokojnie zjeść obiad też tak ostatnio miałam
A ja mam dwie suszarki i zdejmuję ciuchy dopiero jak nie mam gdzie powiesić następnegoja zdejmuje z suszarki ubrania dopiero jak chce je założyć
to nie mija, lambadziarstwo wchodzi na inny poziom - mówię z doświadczeniajak będziesz matką, to będziesz się zachowywać jak matka, teraz trzeba korzystać z ostatnich chwil jako bezdzietna lambadziara!
u mnie orbi się trochę kurzy, bo aktualnie sobie macham ciężarkami bardziej, ale też muszę na niego wrócićA moja bieżnia się kurzy. Po egzaminie wracam do biegania.
A jutro się okaże, że tam nic nie ma A ból tylko wyimaginowany
może to i lepiej sama nie wiem u nas jakoś się dogadujemy, ale nie obeszło się bez srogich kłótniZazdroszczę, mój to ma tak samo głęboko jak ja
I tak sobie żyjemy jakoś xD
No i takie coś mi pasujeTo była pierwsza rzecz, którą zrobiłam po powrocie do domu Jeszcze przed obiadem, czaicie to poświęcenie?
ja tak samo, weszłam tylko i od razu do Starego - ściągaj majty ale nie chciałam doprowadzić do tego, że dzisiaj mnóstwo rzeczy do zrobienia i potem będzie trzeba jakoś na siłęTo była pierwsza rzecz, którą zrobiłam po powrocie do domu Jeszcze przed obiadem, czaicie to poświęcenie?
A TFU !!A jutro się okaże, że tam nic nie ma A ból tylko wyimaginowany