Ice41
Fanka BB :)
Ej, no weźcie, wyszłam do ogródka na chwilę i już 11 stronDawaj jakiś motyw przewodni!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej, no weźcie, wyszłam do ogródka na chwilę i już 11 stronDawaj jakiś motyw przewodni!
Oj tam oj tam nadajesz na pewno , będziesz matką chodzącym kochającym haosemMam tak ze skarpetkami zimą, kładę po praniu na grzejnik i o nich zapominam, przypominam sobie o nich kiedy okazuje się, że nie mam skarpetek w szufladzie. Do tego czasu to już zdążą zesztywnieć i kurzem zaleciec. Czy ja się nadaje na matkę w ogóle?
A ja dziś robiłam plecy i brzuchja przed chwilą rozłożyłam matę, zrobiłam pół rozgrzewki, zwinęłam ją i położyłam się pod koc.
2 dzień okrsu to nie dzień na trening.
Ty weź trzonuj dla bezpieczeństwa!Raaany! Nie mogę się skupić na nauce! Ale mnie naparza prawy jajnik. Kurde, trzeba było się umówić na monitoring dzisiaj a nie jutro...
To była pierwsza rzecz, którą zrobiłam po powrocie do domu Jeszcze przed obiadem, czaicie to poświęcenie?Ty weź trzonuj dla bezpieczeństwa!
A moja bieżnia się kurzy. Po egzaminie wracam do biegania.A ja dziś robiłam plecy i brzuch
Zazdroszczę, mój to ma tak samo głęboko jak jamój Stary pedant w życiu by nie pozwolił na to. Miałoby takie suche wisieć kilka dni i się kurzyć? HALOOO
Mogłaś spokojnie zjeść obiad też tak ostatnio miałamTo była pierwsza rzecz, którą zrobiłam po powrocie do domu Jeszcze przed obiadem, czaicie to poświęcenie?