anyżowa
Fanka BB :)
Te materiały przerażająMoje już puste
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te materiały przerażająMoje już puste
Nie widziałaś moich z kursuTe materiały przerażają
Afirmacja to 50% sukcesuMoment, moment, skąd Wy macie tyle zerówek i czemu ja mam w lodówce piwa tylko z procentem
Czuje się jak wyrodna staraczka
Ja właśnie pije zwykłego browara, ale właśnie głupio mi było dodać...Moment, moment, skąd Wy macie tyle zerówek i czemu ja mam w lodówce piwa tylko z procentem
Czuje się jak wyrodna staraczka
To jeszcze nie wszystkie Jeden pusty segregator jeszcze czeka Poza tym warto dodać, że drukowane wszystko dwustronnie dla oszczędzania drzewTe materiały przerażają
Dla mnie to wszystko po chińsku jestTo jeszcze nie wszystkie Jeden pusty segregator jeszcze czeka Poza tym warto dodać, że drukowane wszystko dwustronnie dla oszczędzania drzew
Zobacz załącznik 1525033
Ja ogolnie oglądałam ciągiem kilka sezonów (chyba 5) a teraz oglądam losowo na Comedy CentralJa jestem na etapie tego jak Chandler boi się ślubu z Monicą