reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Jezu to ze sraczkowo - pierdzących wpadek to ja miałam tak raz, ze nocowałam po jakiejś grubiej imprezie u mojego ówczesnego chłopaka, były to jakieś początki, więc wstydziłam się przy nim bąka i odłosów jakie mogą być z kibla. A akurat tak mnie cisnęło na dwójkę i to taką... poimprezową :D
Poszłam do kibla, ale tak się wstydziłam, ze siedziałam tam pół godziny, myślałam, ze mnie rozerwie, ale nie, nie pozwoliłam sobie. Wyszłam z kibla i pospiesznie powiedziałam mojemu ex, że musze isć. A on ale dolaczego, ojejku, śniadanie bym zrobił, cośtam cośtam. A mi jeszcze się tak gorąco zrobiło i rzygać sie zachciało, ze wręcz wybiegłam stamtąd (no kac mnie męczył straszny). I długa, w poszukiwaniu kibla. Było to zdarzenie przy metrze Wilanowska. Lece do metra, tam jest kibel - zamknięty!! Ja już wytrzymać nie mogę, mało w gacie nie zrobiłam -biegne dalej. Wbiuegłam do centrum handlowego, złapałam kibel - udało się donieść xD
Przysięgam, ze to pierwszy i ostatni raz do tej pory jak prawie zesrałam się w gacie w miejscu publicznym.
Kurtyna.
Miałam podobną sutyację. siłownia w piwnicy, Byłam ja, moj teraxniejszy mąż i jego przyjaciel. Nagle czuje --będzie sraka. Chce wyjść ale drzWi do piwnicy się zacieły. Dzwoniłam po kolege żeby mi otworzył bo bliskoo mieszkał. Nawet się z nim nie przywitałam tylko wybiegłam, do domu chłopaka miałam jakieś 500 metrów. Wpadam a tam był jego starszy brat. Pyta sie mnie. A gdzie Mariusz? Ja popatrzyłam na niego, czerwona gały miałam na wierzchu.. na co on do mnie z uŚmiechem. WAL ŚMIAŁO NIKOGO W DOMU NIE MA 😂

reklama
Jeszcze apropo 💩
W gimnazjum miałam zanieść kubeczek z kupką do labo na badania przed szkoła. Ładnie zrobiłam kupkę, i wsadziłam do plecaka. Jakież było moje zdziwienie, kiedy po wyjęciu kubka z plecaka kupy w nim nie było....
Do szkoły też nie poszłam bo miałam książki w g*nie 🤣
🤣🤣

Jeszcze apropo 💩
W gimnazjum miałam zanieść kubeczek z kupką do labo na badania przed szkoła. Ładnie zrobiłam kupkę, i wsadziłam do plecaka. Jakież było moje zdziwienie, kiedy po wyjęciu kubka z plecaka kupy w nim nie było....
🤣🤣
Isaiah Mustafa Love GIF by ABC Network

Jeszcze apropo 💩
🤣🤣
mistrzyni ;D

A odnośnie wstrzymywania pierdów, to pojechaliśmy z moim mężem jakoś po miesiącu znajomości na weekend w góry. Szliśmy sobie spacerkiem przez las i nagle sobie uznał, że zacznie mnie całować, a że jestem od niego niższa, to postanowił mnie podnieść... Podniósł a z wysiłku puścił takiego głośnego bąka, że aż się echo o drzewa odbijało. 🤣

Moim zdaniem tu nie ma dobrego scenariusza. Mnie lekarz zbadał ginekologicznie ok ciąża, a na usg nic - nie było śladu ciąży, kazał powtorzyć za 5 dni betę i przyjść znowu na badanie usg. Z tym, ze u mnie byl to 5 tydz 5 dzień (beta około 900) i już na kolejnej wizycie (beta około 1300) widział pęcherzyk w jajniku a nie zająknął się nawet, że bije już serduszko i kazał natychmiast do szpitala. W szpitalu mnie zbyli i kazali pojawić się za tydz po wizycie u ginekologa przyszpitalnego, a u mnie zaczeło się plamienie i ból to wrociłam z powrotem do szpitala. To był ostatni dzwonek dla mojego zdrowia, usunięty jajnik i jajowód. Nie zwlekaj i nie daj się zbyć.
:o:o:oblack_angel współczuję co Ci się przytrafiło. Nienormalni są ci lekarze, jestem przerażona. Ale u Ciebie rzeczywiście przyrost bety słaby w ciągu 5 dni wzrosła z 900 do 1300 to rzeczywiście sugeruje CP. Jadę na izbę przyjęć udawać z bólem na twarzy że brzuch boli.

Rany, ja kiedyś po przyjęciu do korpo dostałam nowy sprzęt i poszliśmy na imprezę powitalna. Tak się nachlalam ze stresu że gdy wracałam nocnym autobusem zrobiło mi się niedobrze a nie chciałam wysiadać bo następny za godzinę i trzeba było czekać pośrodku niczego więc rzygalam jak kot do mojego korpo plecaczka. Zupełnie zapomniałam że był tam nowy, służbowy laptop... Tydzien go czyściłam a w korpo sciemnilam że deszcz zalał i dlatego potrzebuje nowego ale jestem pewna że jeśli rozkręcili to były tam jakieś bełtowe farfocle. I ciągle walił skislym alkoholem 👀😂

reklama
A ja historie kupowo-bąkowa mam taka że az wstyd pisac ;p ale od tej historii zaczelismy z moim P pierdziec przy sobie ;p

Do góry