Kotciara
Moderator
W końcu dziewczyny było coś do nadrabiania z rana przy kawce Oby tak dalej
O matko nie pamiętam już zbytnio, ale z takich historii które sobie na szybko przypominam, to tak - ja jestem ogólnie z okolic Krakowa, więc jak wiadomo, u nas jest wielu kiboli Wisły i Cracovii. Miałam chyba 16 albo 17 lat jak byłam na imprezie szkolnej u znajomych jako osoba towarzysząca (to był chyba półmetek? Ogólnie impreza jak małe wesele, był dj, impreza na sali) . Oczywiście wtedy % wchodziły bardzo dobrze, ale w pewnym momencie zabrakło alkoholu. Więc ja i kolega wybraliśmy się do pobliskiego sklepu 24h aby uzupełnić zapasy. Ja już wtedy byłam naprawdę bardzo upojona Pamiętam, że wracamy i przed wejściem stoi kilku facetów. Na pierwszy rzut oka nic nadzwyczajnego nie wpadło mi w oko, ale tak jak mówiłam - ja już wtedy średnio rozpoznawałam twarze + i tak prawie nikogo tam nie znałam. No to odpalam papieroska i zaczynam ich zagadywać, coś się z nich podśmiechiwać, już sama nawet nie pamiętam. Nagle rzuciło mi się w oczy, że za drzwiami pełno osób się na mnie patrzy, oni w środku pozamykani. Patrzę na kolegę z którym wyszłam - patrzy się na mnie wielkimi oczami jakby mi 10 głów wyrosło. Mierzę wzrokiem moich nowych koleżków - oni się głupio do mnie uśmiechają. I wtedy rzuciły mi się w oczy ich bluzy z emblematami drużyny piłkarskiej, jeden czy dwóch miało nawet pałki czy tam kije baseballowe ze sobą. Dopiero wtedy zaczaiłam co się dzieje i rzuciłam się na drzwi, żeby mnie wpuścili do środka. Na szczęście u owych towarzyszy musiałam wzbudzić tylko śmiech, ale i tak wytrzeźwiałam momentalnie po tym.Dzień dobry dziewczęta
Widzę, że wczoraj się rozkręciłyście
Mnie dziś mężuś do pracy przywiózł także nie musiałam kierować
Mam temat dla Was na dziś. Opowiedzcie najbardziej przypałowe sytuacje jakie mieliście