koko.sanka
Fanka BB :)
ŚląskA skad jesteście?
Ja Dolny Śląsk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ŚląskA skad jesteście?
Ja Dolny Śląsk
Spokojnej i bezpiecznej podróży!Dzień dobry dziewczęta Ja dziś wieczorem będę walczyć samotnie z 2-latką i toną bagażu podczas lotu do Polski - jedyne 22 godziny Na szczęście tylko jedna przesiadka Trzymajcie proszę kciuki Po kilku dniach ohydnej pogody i wiatru takiego, że porywał owce dziś ciepło i słonecznie. To dorzucę jeszcze trochę słoneczka do bagażu. Nie cierpię australijskiej zimy, kocham polską wiosnę. Maju piękny bądź!!!
Wysikajcie coś fajnego pod moją nieobecność
powiem Ci, ze tez nie lubię latać bardzo.. jakoś staram się przemóc, nieraz ryczę. Ale rozumiem, że ktoś moze nie chcieć latać w ogóleWow zawsze chcialam aleee boje sie samolotu i niestety lipaaaa nie wsiade za cholere.
Moje Bieszczady ukochane….Bieszczady a we wrześniu Turcja
Ja miałam rok 2018 postanowień- polecę samolotem i pojeżdżę na nartach- oba się spełniły wtedy pierwszy i ostatni raz leciałam do Grecji. Patrząc na ceny, jeżeli chcemy w Polsce standard hotelu jak za granicą, to są porównywalne. Jakoś korci mnie, żeby znów polecieć, nie mamy jeszcze nic zarezerwowane. Chyba im jestem starsza, tym bardziej bojaźliwa i jakoś niespieszno mi wsiąść w samolotWow zawsze chcialam aleee boje sie samolotu i niestety lipaaaa nie wsiade za cholere.
Na tym drugim zdjęciu jakby coś przebijało… wiesz, co masz robić jutroLaski jest biel.wizyra czy cos przebija ? Bo mi oczy plataja figle
Bieszczady....kocham! Tam mózg odpoczywa 100%Bieszczady a we wrześniu Turcja