Avy
Fanka BB :)
Polska podzieliła się widzę na dwie strefy klimatyczne, bo u nas od rana słońce świeciMiałam to samo! Jeszcze jak zobaczyłam ten szron na szybie to sobie myślę ja jebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polska podzieliła się widzę na dwie strefy klimatyczne, bo u nas od rana słońce świeciMiałam to samo! Jeszcze jak zobaczyłam ten szron na szybie to sobie myślę ja jebie
szerokiej drogi kochanaDzień dobry dziewczęta Ja dziś wieczorem będę walczyć samotnie z 2-latką i toną bagażu podczas lotu do Polski - jedyne 22 godziny Na szczęście tylko jedna przesiadka Trzymajcie proszę kciuki Po kilku dniach ohydnej pogody i wiatru takiego, że porywał owce dziś ciepło i słonecznie. To dorzucę jeszcze trochę słoneczka do bagażu. Nie cierpię australijskiej zimy, kocham polską wiosnę. Maju piękny bądź!!!
Wysikajcie coś fajnego pod moją nieobecność
Wow zawsze chcialam aleee boje sie samolotu i niestety lipaaaa nie wsiade za cholere.ja lece do Egiptu ZARAZ już czas walizkę wyciągać
u mnie od rana slonecznie ale tylko 8 stopniPolska podzieliła się widzę na dwie strefy klimatyczne, bo u nas od rana słońce świeci
A my jeszcze nie wiemy. Coś nie możemy się w tym roku dogadać. Chyba za dużo się dzieje. Jak już będę po tym durnym egzaminie i po szóstej stymulacji to gdzieś wyruszymy Ale ja to się mogę w ciągu godziny spakować, więc nie ma problemuLaski a gdzie wybieracie sie na ulopy ? Ja z synem i moim Panem P wybieramy sie do Pucka na dwa tygodnie tam mieszka moja babcia , potem syn jedzie na 2 tygodnie do swojego taty a ja z Panem P ruszamy do Karpacza na 5 dni ;p. A tak moze w sierpniu jesli bedzie jeszcze cieplo to do Łagowa bedziemy mieszkac w domku kolo jeziora .
ja z pakowaniem mam tak samo heheA my jeszcze nie wiemy. Coś nie możemy się w tym roku dogadać. Chyba za dużo się dzieje. Jak już będę po tym durnym egzaminie i po szóstej stymulacji to gdzieś wyruszymy Ale ja to się mogę w ciągu godziny spakować, więc nie ma problemu
My niestety najprawdopodobniej musimy obejść się smakiem i nigdzie w tym roku nie pojedziemy Właśnie kończymy remont, który trochę nas oskubał z kasy, później na jesień planujemy zmieniać samochód a od czerwca do sierpnia jestem żywcem uwiązana w domu Może ewentualnie uda się początkiem października gdzie polecieć, jakieś last minute ale jak na razie to nie nastawiam sięLaski a gdzie wybieracie sie na ulopy ? Ja z synem i moim Panem P wybieramy sie do Pucka na dwa tygodnie tam mieszka moja babcia , potem syn jedzie na 2 tygodnie do swojego taty a ja z Panem P ruszamy do Karpacza na 5 dni ;p. A tak moze w sierpniu jesli bedzie jeszcze cieplo to do Łagowa bedziemy mieszkac w domku kolo jeziora .
Oby Ci szybko zleciała podróż. Udanych wakacji w PolsceDzień dobry dziewczęta Ja dziś wieczorem będę walczyć samotnie z 2-latką i toną bagażu podczas lotu do Polski - jedyne 22 godziny Na szczęście tylko jedna przesiadka Trzymajcie proszę kciuki Po kilku dniach ohydnej pogody i wiatru takiego, że porywał owce dziś ciepło i słonecznie. To dorzucę jeszcze trochę słoneczka do bagażu. Nie cierpię australijskiej zimy, kocham polską wiosnę. Maju piękny bądź!!!
Wysikajcie coś fajnego pod moją nieobecność
Bieszczady a we wrześniu TurcjaUropy wakacyjne oczywiscie.
Dziękuję Wakacje pod znakiem ivf. Bardziej się chyba martwię i denerwuję, ale może jakąś przyjemność (na pewno nie seksualną ) z tego pobytu przy okazji wycisnęOby Ci szybko zleciała podróż. Udanych wakacji w Polsce