reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Dzień dobry dziewczęta :) ☀️ Ja dziś wieczorem będę walczyć samotnie z 2-latką i toną bagażu podczas lotu do Polski - jedyne 22 godziny 🤦🏼‍♀️ Na szczęście tylko jedna przesiadka 🤪 Trzymajcie proszę kciuki 🙏 Po kilku dniach ohydnej pogody i wiatru takiego, że porywał owce dziś ciepło i słonecznie. To dorzucę jeszcze trochę słoneczka do bagażu. Nie cierpię australijskiej zimy, kocham polską wiosnę. Maju piękny bądź!!!
Wysikajcie coś fajnego pod moją nieobecność ;)
szerokiej drogi kochana :)

Laski a gdzie wybieracie sie na ulopy ? Ja z synem i moim Panem P wybieramy sie do Pucka na dwa tygodnie tam mieszka moja babcia :), potem syn jedzie na 2 tygodnie do swojego taty a ja z Panem P ruszamy do Karpacza na 5 dni ;p. A tak moze w sierpniu jesli bedzie jeszcze cieplo to do Łagowa bedziemy mieszkac w domku kolo jeziora :).
A my jeszcze nie wiemy. Coś nie możemy się w tym roku dogadać. Chyba za dużo się dzieje. Jak już będę po tym durnym egzaminie i po szóstej stymulacji to gdzieś wyruszymy 😉 Ale ja to się mogę w ciągu godziny spakować, więc nie ma problemu 😁

A my jeszcze nie wiemy. Coś nie możemy się w tym roku dogadać. Chyba za dużo się dzieje. Jak już będę po tym durnym egzaminie i po szóstej stymulacji to gdzieś wyruszymy 😉 Ale ja to się mogę w ciągu godziny spakować, więc nie ma problemu 😁
ja z pakowaniem mam tak samo hehe

Laski a gdzie wybieracie sie na ulopy ? Ja z synem i moim Panem P wybieramy sie do Pucka na dwa tygodnie tam mieszka moja babcia :), potem syn jedzie na 2 tygodnie do swojego taty a ja z Panem P ruszamy do Karpacza na 5 dni ;p. A tak moze w sierpniu jesli bedzie jeszcze cieplo to do Łagowa bedziemy mieszkac w domku kolo jeziora :).
My niestety najprawdopodobniej musimy obejść się smakiem i nigdzie w tym roku nie pojedziemy 😞 Właśnie kończymy remont, który trochę nas oskubał z kasy, później na jesień planujemy zmieniać samochód a od czerwca do sierpnia jestem żywcem uwiązana w domu 😞 Może ewentualnie uda się początkiem października gdzie polecieć, jakieś last minute ale jak na razie to nie nastawiam się 😔

Dzień dobry dziewczęta :) ☀️ Ja dziś wieczorem będę walczyć samotnie z 2-latką i toną bagażu podczas lotu do Polski - jedyne 22 godziny 🤦🏼‍♀️ Na szczęście tylko jedna przesiadka 🤪 Trzymajcie proszę kciuki 🙏 Po kilku dniach ohydnej pogody i wiatru takiego, że porywał owce dziś ciepło i słonecznie. To dorzucę jeszcze trochę słoneczka do bagażu. Nie cierpię australijskiej zimy, kocham polską wiosnę. Maju piękny bądź!!!
Wysikajcie coś fajnego pod moją nieobecność ;)
Oby Ci szybko zleciała podróż. Udanych wakacji w Polsce ❤️

reklama
Do góry