KaMaLi
Fanka BB :)
bankowo bym powtórzyłaLaski jest biel.wizyra czy cos przebija ? Bo mi oczy plataja figle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bankowo bym powtórzyłaLaski jest biel.wizyra czy cos przebija ? Bo mi oczy plataja figle
na 1000 procent powtorze jutro i po jutrzebankowo bym powtórzyła
Niby coś widzę ale .. idź na betę najlepiej albo nasilają wieczorem czy jutro ranoLaski jest biel.wizyra czy cos przebija ? Bo mi oczy plataja figle
czyli wy tez widzicie ten cien cienia cieniunia ?bankowo bym powtórzyła
PodkarpackieA skad jesteście?
Ja Dolny Śląsk
na bete nie zdaze juz dzis. Jutro rano anbo beta albo sikaniec.Niby coś widzę ale .. idź na betę najlepiej albo nasilają wieczorem czy jutro rano
ZachodnipomorskieA skad jesteście?
Ja Dolny Śląsk
Ja to bym najlepiej chciała widzieć go na teście każdej z Was .czyli wy tez widzicie ten cien cienia cieniunia ?
no wlansie nie bardzo hehehe raz go widze innym razem juz nie ;DJa to bym najlepiej chciała widzieć go na teście każdej z Was .
Twoje oko na żywo pewnie dostrzega wyraźniej .