Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
1 dzien po weryfikacja testu, czy ma fabrycznąEj wgl tak mnie zastanawia ile dni od potwierdzonej owulacji już testujecie?
Wiadomo, że najlepiej 10 dni, ale macie tak, że wcześniej?
omg nie no, bez jaj boli! Tzn jest wkurzającyMoże być też objawem sraczki jak u mnie dzis
zależy jak czuje potrzebę. Jeżeli mam potrzebę sikać w 7dpo choć wiem, że to bez sensu, to sikam w 7dpo
A właśnie owulaki Ci na stymulacji wychodzą?Moja też Od bezsensownych testów ciążowych i jeszcze bardziej bezsensownych testów owulacyjnych, przez stertę leków, kończąc na zapasie tabletek anty
Ja to bym sikała pewnie i 3dpo, więc w sumie dobrze, że strzykam to ovi, bo chcąc czy nie muszę czekać do 12dpo.
Maczek u nas wjechał w sobotęJa dzisiaj postanowiłam się odchudzać ...dopóki mąż nie zaproponował na kolacje Maca
Nie Mi nigdy nie wychodząA właśnie owulaki Ci na stymulacji wychodzą?
No właśnie bo mi się tym cyklu po Lamecie też nie wyszly owulaki. Dopiero jak po owulacji ten drugi pęcherzyk zabierał się do rośnięcia to mi jakieś z dupy wychodziły 0.4 CiekaweNie Mi nigdy nie wychodzą
Pamiętasz jak miesiąc temu wrzucałam Wam owulaka zaraz po monitoringu, na którym były dwa pęcherzyki 20mm? Blady jak dupa!
ja nie znam takiego przypadkuomg nie no, bez jaj boli! Tzn jest wkurzający
a czy kiedykolwiek komus wyszlo w 7dpo?
Ja nigdy nie wiązałam tego, że mi nie wychodzą testy owulacyjne ze stymulacją. Raczej z PCOS. Ale nie wiem.No właśnie bo mi się tym cyklu po Lamecie też nie wyszly owulaki. Dopiero jak po owulacji ten drugi pęcherzyk zabierał się do rośnięcia to mi jakieś z dupy wychodziły 0.4 Ciekawe