KaMaLi
Fanka BB :)
Chciałabym, ale ja jestem mega niecierpliwym człowiekiemW dniu spodziewanej miesiączki xd
Chociaż mnie natura uczy cierpliwości z tym brakiem powodzeń
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałabym, ale ja jestem mega niecierpliwym człowiekiemW dniu spodziewanej miesiączki xd
Nie kupuję testów na zapasChciałabym, ale ja jestem mega niecierpliwym człowiekiem
Chociaż mnie natura uczy cierpliwości z tym brakiem powodzeń
Gdyby byłoby to takie prosteTrzymam kciuki za pozytywa
Ja też staram się nie. Dopiero jak mam potrzebę idę i kupuje. Ale zwykle zrobię to wcześniej o wiele. Wtedy muszę iść drugi raz. Na dwóch raczej się kończy.Nie kupuję testów na zapas
Gdyby byłoby to takie proste
Moja szuflada płonie...Nie kupuję testów na zapas
ja mam pewnie ze 40 testówMoja szuflada płonie...
Przez buzujące hormony (bol brzucha, bol cyckow, sutków, jajnika, placz z powodu piosenki "widziałam orła cień" - tak, ja tak miałam a w tym cyklu "życie cudem jest" ), wszystko to niestety tylko hormony niewykluczony z nich CIONSZA teraz serio, ja w ciazy bylam, o zgrozo, 10 lat i 14 lat temu. Jak to jest z tym bolem podbrzusza? U mnie jest 18 dc. Bylam dzisiaj u gina i mowila ze wszystko cacy... i ze bol moze byc ale nie skumalam, ze moze dopytac czy przez np zagniezdzanie?
Moja też Od bezsensownych testów ciążowych i jeszcze bardziej bezsensownych testów owulacyjnych, przez stertę leków, kończąc na zapasie tabletek antyMoja szuflada płonie...
Jak ja byłam w pierwszej klasie szkoły podstawowej, to wielu ludzi nie miało nawet stacjonarki I'm sooo oldMój pierwszy telefon to Siemens A50 w 1 klasie szkoły podstawowej
A czemu nie możesz w tym życiu się poświęcić nauce o niepłodności?Dzisiaj miałam rozkminy po pewnym filmiku odnośnie reinkarnacji. Stwierdziłam, że jeśli tak się zdarzy to poświęcę się nauce dotyczącej niepłodności i zrobię wszystko żeby pomóc kobietom borykającymi się z tym problemem....
A pisząc to teraz, myślę o tym, że jestem nieźle jebnięta, że w ogóle mam takie rozkminy bez zjarania się
Ja dzisiaj postanowiłam się odchudzać ...dopóki mąż nie zaproponował na kolacje Macaja tez już po treningu, babcia odwiedzona, zakupy zrobione i zabieramy się za film (dokument) o UFO a wczoraj narzekaliśmy znajomemu, ze musimy zacząć więcej czytać i jakieś mądre treści przyswajać, bo głupiejemy… wiec wjechało UFO
Ja tez przed okresem zjadłam dzisiaj już chyba z 3 tys kalorii… straszne ilości od rana