reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Chcesz nam opowiedzieć?

Jasne
Mam dość juz tych starań, męczą mnie, nawet jak jest owulacja która zawsze ostatnio jest a się nie udaje 😞 . Męczy mnie to podporządkowanie nieustanne, funkcjonowanie od okresu do okresu. Coraz mniej rzeczy mnie cieszy, a więcej denerwuje.
Wiem, ze w porównaniu do innych Was nie staram się długo, ale widocznie dla mnie to za dużo 😞
Coraz bardziej skłaniam się do następującej decyzji:
-ostatnia stymulacja aromkiem (gora dwie) i dokończona prawdopodobnie gonadotropinami i "odpuszczenie" (wybaczcie za to slowo) odpuszczenie jeżeli chodzi o leki o stymulacje, pozostane dosłownie na suplach bo muszę chyba odpocząć i skupić się na sobie i rodzinie. Bede umiarkowanie ćwiczyć i zdrowiej się odżywiac bo co więcej mogę ? 😞 po tym czasie podejmę decyzję co dalej.
Chyba potrzebuje odpoczynku ale czy to sie uda ? Nie mam pojęcia 😞

Wiecie co? Tak czytam te Wasze posty o pauzowaniu i ja o tym cyklu myślałam, jak o straconym. Owulaki mnie zrobiły w bambuko i może faktycznie owu była tragicznie przesunięta (śluz mi się pojawił w 24 dc). No i było wtedy takie na odwal się mambo w poziomie ze dwa razy. Okresu nadal nie mam, więc tym bardziej widać, że coś się poprzestawiało. We wtorek lecę do Pl. Jak do czwartku rano nie dostanę @ to Wam na coś nasikam :p @Brownie1992 możesz mnie wypisać z pauzy i wpisać na 11.05? Dzięki.

Jasne
Mam dość juz tych starań, męczą mnie, nawet jak jest owulacja która zawsze ostatnio jest a się nie udaje 😞 . Męczy mnie to podporządkowanie nieustanne, funkcjonowanie od okresu do okresu. Coraz mniej rzeczy mnie cieszy, a więcej denerwuje.
Wiem, ze w porównaniu do innych Was nie staram się długo, ale widocznie dla mnie to za dużo 😞
Coraz bardziej skłaniam się do następującej decyzji:
-ostatnia stymulacja aromkiem (gora dwie) i dokończona prawdopodobnie gonadotropinami i "odpuszczenie" (wybaczcie za to slowo) odpuszczenie jeżeli chodzi o leki o stymulacje, pozostane dosłownie na suplach bo muszę chyba odpocząć i skupić się na sobie i rodzinie. Bede umiarkowanie ćwiczyć i zdrowiej się odżywiac bo co więcej mogę ? 😞 po tym czasie podejmę decyzję co dalej.
Chyba potrzebuje odpoczynku ale czy to sie uda ? Nie mam pojęcia 😞
Myślę, że w staraniach ważne jest podejmoawanie decyzji w zgodzie ze sobą. Przynajmniej ja tak robię. I wydaje mi się też, że trochę inaczej podchodzą do tematu dziewczyny walczące o pierwsze dziecko. Są w stanie poświęcić więcej i przeznaczyć też większe środki żeby się udało. Więc jeśli taka decyzja sprawi, że będziesz się czuła lepiej niż na stymulacji, biegając po lekarzach wkładając dużo sił w starania to tak zrób 🙂

reklama
Wiecie co? Tak czytam te Wasze posty o pauzowaniu i ja o tym cyklu myślałam, jak o straconym. Owulaki mnie zrobiły w bambuko i może faktycznie owu była tragicznie przesunięta (śluz mi się pojawił w 24 dc). No i było wtedy takie na odwal się mambo w poziomie ze dwa razy. Okresu nadal nie mam, więc tym bardziej widać, że coś się poprzestawiało. We wtorek lecę do Pl. Jak do czwartku rano nie dostanę @ to Wam na coś nasikam :p @Brownie1992 możesz mnie wypisać z pauzy i wpisać na 11.05? Dzięki.
Noo i takie podejście jest dużo lepsze niż siedzenie na pauzie 😊

Do góry