reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Dobrze kojarzę, że miałaś wczoraj dwie kreski na paskowym Facelle? U mnie w minionym cyklu druga różowa kreska w drugiej minucie i dokładnie taka sama beta jak u Ciebie. Chujowe testy. 😔
Dlatego przypomnę ponownie, nim wylejemy ten mocz, poczekajmy na wynik. W razie pozytywu, cienia czy czegoś co wypatrzymy, warto powtórzyć z tego samego moczu testem innej firmy.

reklama
Dobrze kojarzę, że miałaś wczoraj dwie kreski na paskowym Facelle? U mnie w minionym cyklu druga różowa kreska w drugiej minucie i dokładnie taka sama beta jak u Ciebie. Chujowe testy. 😔
nie wczoraj a we wtorek, co byłoby zadziwiająco szybkie, ale i tak zrobiłam betę. No nic, na czerwiec postanowienie, żeby nie dotykać testów wcześniej niż 2 dni przed okresem xd

Dziwne to wszystko. Jak to przez jedną wpadkę całkowicie zmienia się myślenie 🙂Przy tamtych ciążach nie miałam żadnej spiny, a teraz cały czas myślę o tej ciąży i mi się testy śnią po nocach 🙈😂
mi się ostatnio kilka dni z rzędu śniło, że jestem w zaawansowanej ciąży, czułam ruchy dziecka i potem pobudka do rzeczywistości 🤮

Widzę, że dziś jakiś dołujący nastrój dopadł staraczki 😔
Ja też zamulałam z mężem bo pogoda taka, że nigdzie nie dało rady jechać pozwiedzać połazić jak przeważnie co weekend, ale wyszło nam spontaniczne wyjście do fajnych znajomych z pracy, no to idziemy się trochę pośmiać i coś "dygnąć" w szyję hehe.
Na szczęście jestem przed owulacją więc mogę sobie pozwolić😏

A tak w ogóle to Wam powiem, że ja to chyba nie wytrzymam tych 3 miesięcy, co nam do wyjazdu na urlop w PL zostało , i szukam androloga tutaj, żeby pojechać z mężem, jak narazie znalazłam w Manchasterze najbliżej, (4 h od naszego miejsca) bo w okolicy są prywatnie, ale urolodzy sami, jeszcze nie dzwoniłam.

Zależy mi na polskim, bo wiadomo, że medyczny slang jest ciężki, a mąż nie ma angielskiego perfekt, ja z resztą też nie chociaż lepszy niż on.

Oczywiście naczytałam się internetów na temat tego co wyszło źle ( upłynnienie , lepkość) , i stwierdzam , że po co mam tyle czasu katować swój umysł... także jestem w trakcie poszukiwań.
Jeszcze i tak czekam na 2gie wyniki męża na bakterie.
Jak znajdę jakiś termin dam znać i po wizycie też, zobaczymy planuje dzwonić jak już będzie komplet wyników.

Czuje , że dla swojego spokoju musimy to szybciej ogarnąć, a nie czekać kolejne 3 miechy...

Tymczasem zbieramy się na wyjście do tych znajomych , musimy nieco zresetować mózg , bo w ostatnim czasie mieliśmy dużo stresu ( na szczęście są starsi i mają dorosłe dzieci więc raczej unikniemy niemiłych tematów).

A ja właśnie odebrałam z paczkomatu Domowe Laboratorium i ciążowe pinki :D Jestem gotowa! 😁

reklama
Do góry