reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Hej. Proszę mnie zapisać na 16.05🙂 Mam 34 lata i 3 dzieci. W styczniu szok bo okazało się , że jestem w ciąży. Gdzie temat dzieci był już dla mnie totalnie zamknięty. No, ale przegryzlam to. Niestety pod koniec stycznia lekarz powiedział, że zarodek się nie rozwinął , puste jajo płodowe. 8 lutego samoistnie poroniłam , ale dodatkowo zrobiono mi łyżeczkowanie. 15.04 ciąża biochemiczna. Ogólnie coś mi się poprzestawialo i bardzo chce kolejne dziecko. Owulacja niemonitorowana, ale się obserwuje. Cykle zazwyczaj 30-31 dni. Zobaczymy czy coś wyjdzie 🙂
Witamy na pokładzie 👍 mamy identyczny "dobytek" też "3 na pokładzie" podobne przezycia, co do 2 ciąży ja cp - więc staram się z 1 jajnikiem i 1 jajowodem. Trzymam kciuki i powodzenia ✊✊➕

reklama
Witamy na pokładzie 👍 mamy identyczny "dobytek" też "3 na pokładzie" podobne przezycia, co do 2 ciąży ja cp - więc staram się z 1 jajnikiem i 1 jajowodem. Trzymam kciuki i powodzenia ✊✊➕
Dziwne to wszystko. Jak to przez jedną wpadkę całkowicie zmienia się myślenie 🙂Przy tamtych ciążach nie miałam żadnej spiny, a teraz cały czas myślę o tej ciąży i mi się testy śnią po nocach 🙈😂

Widzimy sie na czerwcowych

Załączniki

• IMG_5002.jpeg
    IMG_5002.jpeg
    220,6 KB · Wyświetleń: 149
Dziwne to wszystko. Jak to przez jedną wpadkę całkowicie zmienia się myślenie 🙂Przy tamtych ciążach nie miałam żadnej spiny, a teraz cały czas myślę o tej ciąży i mi się testy śnią po nocach 🙈😂
Mam to samo, gdyby nie nieplanowana ciąża💚, nie myslalabym, że jeszcze zapragnę 4. Chociaz odkąd poznałam męża mowiłam, ze 4 bede miała 🤷‍♀️

Mam to samo, gdyby nie nieplanowana ciąża💚, nie myslalabym, że jeszcze zapragnę 4. Chociaz odkąd poznałam męża mowiłam, ze 4 bede miała 🤷‍♀️
U nas mąż chciał 5😂 Nie chciałam kolejnego bo jak syna najmłodszego urodziłam to miałam stany lękowe. Bardzo ciężki okres. Dlatego po prostu bałam się kolejnej ciąży. No a teraz czekam na dwie kreski jak na zbawienie 😂

reklama
U Was też taka z dupy pogoda? Jadę z mężem na weekend rocznicowy, miał być spacer nad brzegiem morza, a chyba będzie tylko trzoning w hotelu jak się nie przejaśni 😂
U nas też z dupy pogoda pada deszcz , właśnie wracamy z pracy, także reszta dnia w domu przed tv i telefonem.

Skoro pogoda nie dopisuje to chyba trzeba wdrożyć jak najszybciej ten trzoning☺️

Do góry