reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Hej. Proszę mnie zapisać na 16.05🙂 Mam 34 lata i 3 dzieci. W styczniu szok bo okazało się , że jestem w ciąży. Gdzie temat dzieci był już dla mnie totalnie zamknięty. No, ale przegryzlam to. Niestety pod koniec stycznia lekarz powiedział, że zarodek się nie rozwinął , puste jajo płodowe. 8 lutego samoistnie poroniłam , ale dodatkowo zrobiono mi łyżeczkowanie. 15.04 ciąża biochemiczna. Ogólnie coś mi się poprzestawialo i bardzo chce kolejne dziecko. Owulacja niemonitorowana, ale się obserwuje. Cykle zazwyczaj 30-31 dni. Zobaczymy czy coś wyjdzie 🙂
Witamy na pokładzie 👍 mamy identyczny "dobytek" też "3 na pokładzie" podobne przezycia, co do 2 ciąży ja cp - więc staram się z 1 jajnikiem i 1 jajowodem. Trzymam kciuki i powodzenia ✊✊➕

reklama
Witamy na pokładzie 👍 mamy identyczny "dobytek" też "3 na pokładzie" podobne przezycia, co do 2 ciąży ja cp - więc staram się z 1 jajnikiem i 1 jajowodem. Trzymam kciuki i powodzenia ✊✊➕
Dziwne to wszystko. Jak to przez jedną wpadkę całkowicie zmienia się myślenie 🙂Przy tamtych ciążach nie miałam żadnej spiny, a teraz cały czas myślę o tej ciąży i mi się testy śnią po nocach 🙈😂

Widzimy sie na czerwcowych

Załączniki

• IMG_5002.jpeg
    IMG_5002.jpeg
    220,6 KB · Wyświetleń: 155
Dziwne to wszystko. Jak to przez jedną wpadkę całkowicie zmienia się myślenie 🙂Przy tamtych ciążach nie miałam żadnej spiny, a teraz cały czas myślę o tej ciąży i mi się testy śnią po nocach 🙈😂
Mam to samo, gdyby nie nieplanowana ciąża💚, nie myslalabym, że jeszcze zapragnę 4. Chociaz odkąd poznałam męża mowiłam, ze 4 bede miała 🤷‍♀️

Mam to samo, gdyby nie nieplanowana ciąża💚, nie myslalabym, że jeszcze zapragnę 4. Chociaz odkąd poznałam męża mowiłam, ze 4 bede miała 🤷‍♀️
U nas mąż chciał 5😂 Nie chciałam kolejnego bo jak syna najmłodszego urodziłam to miałam stany lękowe. Bardzo ciężki okres. Dlatego po prostu bałam się kolejnej ciąży. No a teraz czekam na dwie kreski jak na zbawienie 😂

reklama
U Was też taka z dupy pogoda? Jadę z mężem na weekend rocznicowy, miał być spacer nad brzegiem morza, a chyba będzie tylko trzoning w hotelu jak się nie przejaśni 😂
U nas też z dupy pogoda pada deszcz , właśnie wracamy z pracy, także reszta dnia w domu przed tv i telefonem.

Skoro pogoda nie dopisuje to chyba trzeba wdrożyć jak najszybciej ten trzoning☺️

Do góry