reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
będę o tym myśleć jak kiedykolwiek mi się uda te ciążę w końcu zajść
ja tak samo. A zdarza Wam się miewać ‚fantomowe’ objawy ciąży? Bo ja praktycznie co miesiąc mam np mega zmęczenie przed okresem, w tym miesiącu od kilku dni czuję ciągle takie ‚motylki’ w podbrzuszu, jakby mi macica falowała ;/ zaczyna mnie to już wnerwiać, bo do tej pory uważałam, że dobrze znam swój organizm a okazuje się, że daję się oszukiwać co miesiąc 🙈

ja tak samo. A zdarza Wam się miewać ‚fantomowe’ objawy ciąży? Bo ja praktycznie co miesiąc mam np mega zmęczenie przed okresem, w tym miesiącu od kilku dni czuję ciągle takie ‚motylki’ w podbrzuszu, jakby mi macica falowała ;/ zaczyna mnie to już wnerwiać, bo do tej pory uważałam, że dobrze znam swój organizm a okazuje się, że daję się oszukiwać co miesiJ

ja tak samo. A zdarza Wam się miewać ‚fantomowe’ objawy ciąży? Bo ja praktycznie co miesiąc mam np mega zmęczenie przed okresem, w tym miesiącu od kilku dni czuję ciągle takie ‚motylki’ w podbrzuszu, jakby mi macica falowała ;/ zaczyna mnie to już wnerwiać, bo do tej pory uważałam, że dobrze znam swój organizm a okazuje się, że daję się oszukiwać co miesiąc 🙈

Ja gdy biorę utrogestan to co cykl mam objawy typowo ciążowe także gdy nie wiedziałam, ze on tak działa to myślałam ze jestem w ciąży, a teraz się przyzwyczailam niestety

reklama
Ja np. teraz tak mam, że po południu bierze mnie straszne zmęczenie i oczy mi się normalnie same zamykają, gdzie wcześniej tak nie mialam. No i mam straszne huśtawki nastroju. Raz jest ok, raz jestem nerwowa, raz dół totalny.... Nie wiem czy się starzeje, czy co.... Ostatnio też tak miałam i beczalam bez powodu, potem się okazało, że miałam biochem.... Także nie wiem co to teraz. Nie wiem w ogóle czy miałam owulke, libido zero, bzykalismy się bo mniej więcej wyliczyłam dni płodne ale żebym jakieś super chęci na to miała to nie. Dzisiaj mnie lekko podbrzusze pobolewa

Do góry