reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Moim marzeniem było mieć dzieci młodo 25-30 lat i jedno po drugim, najlepiej różnica 1,5 roku. Nadal liczę na to, że się spełni i z doświadczenia jeżeli uda się z 1 to o 2 chcemy starać się jak szybko się da. Może się uda. JEstem pozytywnie nastawiona (jeszcze) :D
Ja za to bardzo nie chciałam być mlodą mamą, uważałam, że mam na to czas. Potem poznałam męża i jeszcze chwilę pożyliśmy 😁😄 i kliknęło w głowie (nagle poczułam, że chcę i to bardzo, w rodzinie byłam najstarszą która nie ma).
I pierwsze poronienie - bardzo wczesny etap, potem 2 cykl i się udało 1, poł roku później 2, a gdy przyszła myśl po 6 latach na 3, też się udało szybko i tak oto do 33 r.ż. miałam troje - dlatego może teraz tak okropnie zdziwiona jestem co cykl, że nic z tego nie wychodzi.

pomyłki się zdarzają, z pewnością nie było to celowe :)
Owszem zdarzają, byłam na staraczkach 2020, 2021 itd .. Wiem jak to boli chcieć a nie móc spełnić swojego największego marzenia i nagle bum albo test pozytywny albo właśnie takie zdjęcia dodadzą 😉, cały czas Was czytam i liczę, że każda z Was będzie w końcu Mamą, nie ważne czy naturalnie zajdziecie czy z pomocą in vitro abyście tylko mogły spełnić Wasze największe marzenia 😘

Ja za to bardzo nie chciałam być mlodą mamą, uważałam, że mam na to czas. Potem poznałam męża i jeszcze chwilę pożyliśmy 😁😄 i kliknęło w głowie (nagle poczułam, że chcę i to bardzo, w rodzinie byłam najstarszą która nie ma).
I pierwsze poronienie - bardzo wczesny etap, potem 2 cykl i się udało 1, poł roku później 2, a gdy przyszła myśl po 6 latach na 3, też się udało szybko i tak oto do 33 r.ż. miałam troje - dlatego może teraz tak okropnie zdziwiona jestem co cykl, że nic z tego nie wychodzi.
U nas może to kwestia tego że jesteśmy razem od 17 roku życia (2014 rok) :D dużo razem przeżyliśmy w 2022 roku był ślub i wtedy zaczęliśmy starania, mieliśmy po 25 lat z czego 8 razem. Chcieliśmy dopełnić tą naszą dwójkę <3

Owszem zdarzają, byłam na staraczkach 2020, 2021 itd .. Wiem jak to boli chcieć a nie móc spełnić swojego największego marzenia i nagle bum albo test pozytywny albo właśnie takie zdjęcia dodadzą 😉, cały czas Was czytam i liczę, że każda z Was będzie w końcu Mamą, nie ważne czy naturalnie zajdziecie czy z pomocą in vitro abyście tylko mogły spełnić Wasze największe marzenia 😘
dzięki za wsparcie 😘❤️

U nas może to kwestia tego że jesteśmy razem od 17 roku życia (2014 rok) :D dużo razem przeżyliśmy w 2022 roku był ślub i wtedy zaczęliśmy starania, mieliśmy po 25 lat z czego 8 razem. Chcieliśmy dopełnić tą naszą dwójkę <3
A może tak Ci się ułoży i wielu z Was, długo nic a nic, a potem nagle bum jedno i zaraz drugie, bo wtedy faktycznie jakoś ten organizm nastawiony jest w trybie ciąża i zaskakuje szybciej. Życzę Wam tego a najlepiej już w czerwcu 💚

reklama
A może tak Ci się ułoży i wielu z Was, długo nic a nic, a potem nagle bum jedno i zaraz drugie, bo wtedy faktycznie jakoś ten organizm nastawiony jest w trybie ciąża i zaskakuje szybciej. Życzę Wam tego a najlepiej już w czerwcu 💚
osobiście znam dwa takie przypadki, przez lata albo nic kompletnie albo kilka poronień, a później dwójka w krótkim czasie

Do góry