reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Mój mąż raz ze mną jeździ, raz nie. Jak się ułoży. Na zwykły moni niekoniecznie. Odkąd jestesmy w klinice niepłodności i chodzę tam na moni to on uważa, że musi ze mną być na wizytach, bo zawsze dostanę jakąś informację, że robię się blada i już nie słucham🤷😁 i on słucha za mnie, a potem w domu mnie uspokaja i wszystko mi opowiada😅

Szczerze mówiąc ja w mojej najlepszej wizji chciałabym do 30 mieć 2, ale chyba mało szans :D
ja do 30 chciałam mieć przynajmniej jedno dziecko, później musiałam to przeredagować na: ‚chociaż zajść w ciążę do 30’, więc jak w tym cyklu się nie udało to będę musiała znowu pogodzić się z niezrealizowanym oczekiwaniem/marzeniem i wymyślać nowe, bo urodziny w tym tygodniu

wiem, że tak jest, ale szczerze mówiąc ja nie chce rodzić w wieku 40 lat. Oczywiście prosze niech nikt nie czuje się urażony tym, to są moje odczucia.
rozumiem, tez tak myslalam ale ta presja czasu tak zryla mi glowe ze wole brac pod uwage rodzenie jako 40 niz co miesiac myslec jak to zle ze znowu sie nie udalo

reklama
Do góry