reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
osobiście znam dwa takie przypadki, przez lata albo nic kompletnie albo kilka poronień, a później dwójka w krótkim czasie
moja kuzynka identycznie. 5 lat staran i depresja az w koncu zaskoczylo. Troche rok po urodzeniu zaszla znowu w ciaze choc nawet sie nie starali szczegolnie bo nie wierzyla ze moze sie znowu udac

Co byście odpisały na MMS z pozdrowieniami z brzucha z fotką 3D z 3 trymestru? Dodam, że ta osoba doskonale zna moje przejścia, traumy z poronieniami a i sama wariowała bardzo starając się o drugie.. ?
jeśli taka wiadomość bardziej by mnie zasmuciła niż ucieszyła, to bym po prostu napisała ‚gratulacje’ albo ‚super’ i tyle

Co byście odpisały na MMS z pozdrowieniami z brzucha z fotką 3D z 3 trymestru? Dodam, że ta osoba doskonale zna moje przejścia, traumy z poronieniami a i sama wariowała bardzo starając się o drugie.. ?
no chyba, że to jakaś dalsza znajoma to bym nie odpisała nic w takiej sytuacji

no chyba, że to jakaś dalsza znajoma to bym nie odpisała nic w takiej sytuacji
Bliższa znajoma(ale dawno jej nie widziałam), której kibicowałam od początku tej ciąży ale wie o moich staraniach bez efektu i emocjach z tym związanych...
Czy to się naprawdę tak szybko zapomina przez jaki dół Mariański często się przechodziło? Rozumiem gdybym sama poprosiła o to, to ok. Ale nie proszę i nie pytam od dłuższego czasu żeby nie bolało.

reklama
ja bym odpowiedziala "ciesze sie ale tez dziwie ze mi to wysylasz znajac moja historie" 🤷‍♀️ uwazam ze dla wlasnego dobra trzeba mowic wprost

Do góry