reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Z takiego drącego się boćka to ci wyjdzie takie dziecko
Feels Alec Baldwin GIF by DreamWorks Animation
Ale on się nie drze! On jest bojowo nastawiony :D Musi sobie ten bociek poradzić z moją wrogą macicą :D

reklama
Mówiłam Wam, że nie znoszę mojego robota sprzątającego z Xiaomi? Nienawidzę go! Mam takie hokery przy wyspie. Ustawiłam mu tam strefę zakazana bo na nie wjeżdżał i się zawieszał, że niby spada. Ciul dalej tam wjeżdża. Gubi się, jeździ gdzie chce. Polećcie proszę coś lepszego bo to był najgorszy zakup ever 🤣
Ej no mamy ten sam model ale mój się nie gubi 😁

Oj, żeby te bociany coś fajnego przyniosły. Codziennie je widzę, jak siedzą w tym swoim gnieździe. I co? I nic! 😉 Byłam dzisiaj na monitoringu i też NIC. Moje ciałko żółte wygląda jak zluteinizowany pęcherzyk, czyli LUF. Czy mam LUF? Nie wiem. Nikt nigdy mi tego nie zdiagnozował -wszyscy mówili, że ciałko żółte jest. Zresztą wymaga to przyjrzenia się sprawie w następnych cyklach. Jak nie urok, to💩 Moja majowa nadzieja odfrunęła, jak bociany na zimę...

Oj, żeby te bociany coś fajnego przyniosły. Codziennie je widzę, jak siedzą w tym swoim gnieździe. I co? I nic! 😉 Byłam dzisiaj na monitoringu i też NIC. Moje ciałko żółte wygląda jak zluteinizowany pęcherzyk, czyli LUF. Czy mam LUF? Nie wiem. Nikt nigdy mi tego nie zdiagnozował -wszyscy mówili, że ciałko żółte jest. Zresztą wymaga to przyjrzenia się sprawie w następnych cyklach. Jak nie urok, to💩 Moja majowa nadzieja odfrunęła, jak bociany na zimę...
Ja tez mam jakiś spadek formy. Leżę po kołderką, z nosa mi leci, smutno mi jakoś.. Ogolnie polubiłam tego soczystego ananasa, dziś kupilam pół na śniadanie i pół zjadłam też na kolacje ale zeby nie było tak fit - zżarłam go zagryzając kruchymi ciastkami z kawałkami czekolady i jeszcze poprawiłam cheetos kręconymi.... nie jestem z siebie dumna ale rozgrzeszam się dziś.

reklama
Ja tez mam jakiś spadek formy. Leżę po kołderką, z nosa mi leci, smutno mi jakoś.. Ogolnie polubiłam tego soczystego ananasa, dziś kupilam pół na śniadanie i pół zjadłam też na kolacje ale zeby nie było tak fit - zżarłam go zagryzając kruchymi ciastkami z kawałkami czekolady i jeszcze poprawiłam cheetos kręconymi.... nie jestem z siebie dumna ale rozgrzeszam się dziś.
A leż sobie dzisiaj pod kołderką i szamaj co Ci się podoba. Może nawet męża do maczka wyślesz i po wino ;) Ale od jutra już nie ma smutania!! Zabraniam! :)

Do góry