Avy
Fanka BB :)
Ale on się nie drze! On jest bojowo nastawiony Musi sobie ten bociek poradzić z moją wrogą macicąZ takiego drącego się boćka to ci wyjdzie takie dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale on się nie drze! On jest bojowo nastawiony Musi sobie ten bociek poradzić z moją wrogą macicąZ takiego drącego się boćka to ci wyjdzie takie dziecko
Ej no mamy ten sam model ale mój się nie gubiMówiłam Wam, że nie znoszę mojego robota sprzątającego z Xiaomi? Nienawidzę go! Mam takie hokery przy wyspie. Ustawiłam mu tam strefę zakazana bo na nie wjeżdżał i się zawieszał, że niby spada. Ciul dalej tam wjeżdża. Gubi się, jeździ gdzie chce. Polećcie proszę coś lepszego bo to był najgorszy zakup ever
A wszystkie krzesła, stoły, graty masz zawsze w tym samym miejscu jak puszczasz Grażynę?To mi się trafiła jakaś zjebana wersja
Jak już Cię natchnie i będziesz miała ochotę to spróbuj do dr Janowca w Krakowie. Jedyny lekarz , który nie mówi "taka pani uroda".No ja już nie wiem, może jak mnie tchnie nowa siła to pójdę do innego lekarza, ale teraz nie.
Ja tez mam jakiś spadek formy. Leżę po kołderką, z nosa mi leci, smutno mi jakoś.. Ogolnie polubiłam tego soczystego ananasa, dziś kupilam pół na śniadanie i pół zjadłam też na kolacje ale zeby nie było tak fit - zżarłam go zagryzając kruchymi ciastkami z kawałkami czekolady i jeszcze poprawiłam cheetos kręconymi.... nie jestem z siebie dumna ale rozgrzeszam się dziś.Oj, żeby te bociany coś fajnego przyniosły. Codziennie je widzę, jak siedzą w tym swoim gnieździe. I co? I nic! Byłam dzisiaj na monitoringu i też NIC. Moje ciałko żółte wygląda jak zluteinizowany pęcherzyk, czyli LUF. Czy mam LUF? Nie wiem. Nikt nigdy mi tego nie zdiagnozował -wszyscy mówili, że ciałko żółte jest. Zresztą wymaga to przyjrzenia się sprawie w następnych cyklach. Jak nie urok, to Moja majowa nadzieja odfrunęła, jak bociany na zimę...
Dlatego cały czas twierdzę, że ja mam zjebana wersjęEj no mamy ten sam model ale mój się nie gubi
Też o nim słyszałam dobre opinie!Jak już Cię natchnie i będziesz miała ochotę to spróbuj do dr Janowca w Krakowie. Jedyny lekarz , który nie mówi "taka pani uroda".
NieA wszystkie krzesła, stoły, graty masz zawsze w tym samym miejscu jak puszczasz Grażynę?
A leż sobie dzisiaj pod kołderką i szamaj co Ci się podoba. Może nawet męża do maczka wyślesz i po wino Ale od jutra już nie ma smutania!! Zabraniam!Ja tez mam jakiś spadek formy. Leżę po kołderką, z nosa mi leci, smutno mi jakoś.. Ogolnie polubiłam tego soczystego ananasa, dziś kupilam pół na śniadanie i pół zjadłam też na kolacje ale zeby nie było tak fit - zżarłam go zagryzając kruchymi ciastkami z kawałkami czekolady i jeszcze poprawiłam cheetos kręconymi.... nie jestem z siebie dumna ale rozgrzeszam się dziś.