reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Mnie srogo nawalał jajnior po owu i uwaga: mam plamienia od 3dpo do teraz. Jest progres. W drugą stronę. Czyli regres. Teraz plamienia nie mam od 6dpo, tylko od 3dpo. Fajnie
No ku*wa nie wierzę, że żaden lekarz nie wie o co kaman albo chociaż podejrzewa, że może to jest "tym" i warto by sprawdzić...

Mnie na botoks nie stać, zbieram na in vitro 🤣🤣🤣
Moje to mogą nakluć i dziesięć pęcherzyków ale kij wie czy jakieś jajo tam siedzi w którymkolwiek ;) Jeśli jakimś kosmicznym cudem uda mi się zajść w tym cyklu to będzie to najbardziej zestresowane dziecko we wszechświecie :D
Ja nie w temacie ale ile taki botoks kosztuje? 😁

Kurde, przeczytałam "ustaw" i skojarzyło mi się z ustawą prawo budowlane. Czy to już za dużo zakuwania?
Ustawię jednego, bo całe stado dzieciorów na raz to chyba nienajlepszy pomysł ;) O takiego ustawię:
PYwk9kpTURBXy81YTBkMjA1MjJlMzNmYTJiMWMyMDY5NzVhM2MzOWRhZC5qcGeSlQMAzQEqzRRAzQtlkwXNAwzNAWjeAAGhMAE
Z takiego drącego się boćka to ci wyjdzie takie dziecko
Feels Alec Baldwin GIF by DreamWorks Animation

reklama
Do góry