reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Mnie srogo nawalał jajnior po owu i uwaga: mam plamienia od 3dpo do teraz. Jest progres. W drugą stronę. Czyli regres. Teraz plamienia nie mam od 6dpo, tylko od 3dpo. Fajnie
No ku*wa nie wierzę, że żaden lekarz nie wie o co kaman albo chociaż podejrzewa, że może to jest "tym" i warto by sprawdzić...

Mnie na botoks nie stać, zbieram na in vitro 🤣🤣🤣
Moje to mogą nakluć i dziesięć pęcherzyków ale kij wie czy jakieś jajo tam siedzi w którymkolwiek ;) Jeśli jakimś kosmicznym cudem uda mi się zajść w tym cyklu to będzie to najbardziej zestresowane dziecko we wszechświecie :D
Ja nie w temacie ale ile taki botoks kosztuje? 😁

Kurde, przeczytałam "ustaw" i skojarzyło mi się z ustawą prawo budowlane. Czy to już za dużo zakuwania?
Ustawię jednego, bo całe stado dzieciorów na raz to chyba nienajlepszy pomysł ;) O takiego ustawię:
PYwk9kpTURBXy81YTBkMjA1MjJlMzNmYTJiMWMyMDY5NzVhM2MzOWRhZC5qcGeSlQMAzQEqzRRAzQtlkwXNAwzNAWjeAAGhMAE
Z takiego drącego się boćka to ci wyjdzie takie dziecko
Feels Alec Baldwin GIF by DreamWorks Animation

reklama
Do góry