Bolilol
Fanka BB :)
wyślij mężaEj też bym zeżarła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wyślij mężaEj też bym zeżarła
Ja też, jak za tydzień zobaczę 1 pęcherzyk, to mówiąc delikatnie, nie będę zachwyconaTrojaczki na pewno nie bo tylko jeden porządny pęcherzyk się wykluł więc ta stymulacja chuja dała
Nie mam serca dziś się urobił przy domuwyślij męża
No ku*wa nie wierzę, że żaden lekarz nie wie o co kaman albo chociaż podejrzewa, że może to jest "tym" i warto by sprawdzić...Mnie srogo nawalał jajnior po owu i uwaga: mam plamienia od 3dpo do teraz. Jest progres. W drugą stronę. Czyli regres. Teraz plamienia nie mam od 6dpo, tylko od 3dpo. Fajnie
A może akurat u Ciebie bedzie super.Ja też, jak za tydzień zobaczę 1 pęcherzyk, to mówiąc delikatnie, nie będę zachwycona
Ja nie w temacie ale ile taki botoks kosztuje?Mnie na botoks nie stać, zbieram na in vitro
Moje to mogą nakluć i dziesięć pęcherzyków ale kij wie czy jakieś jajo tam siedzi w którymkolwiek Jeśli jakimś kosmicznym cudem uda mi się zajść w tym cyklu to będzie to najbardziej zestresowane dziecko we wszechświecie
No ja już nie wiem, może jak mnie tchnie nowa siła to pójdę do innego lekarza, ale teraz nie.No ku*wa nie wierzę, że żaden lekarz nie wie o co kaman albo chociaż podejrzewa, że może to jest "tym" i warto by sprawdzić...
Szczerze to nie mam pojęciaJa nie w temacie ale ile taki botoks kosztuje?
Z takiego drącego się boćka to ci wyjdzie takie dzieckoKurde, przeczytałam "ustaw" i skojarzyło mi się z ustawą prawo budowlane. Czy to już za dużo zakuwania?
Ustawię jednego, bo całe stado dzieciorów na raz to chyba nienajlepszy pomysł O takiego ustawię:
tak, mam 2x1A może akurat u Ciebie bedzie super.
Chyba też masz większą dawkę