Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygląda zachęcająco, ale w zaistniałej sytuacji...Ja mam roombę i7+ taką co się sama opróżnia i kocham ją a raczej jego bo to Wacław i nie odpierdala żadnych szopek więc chwalę
Chciałam coś o patologii napisać, ale się powstrzymamOoo, przyszło powiadomienie z banku, że ktoś zapłacił kartą w sklepie spożywczym. Zaraz zobaczymy czy mój kochany wspaniały mąż pomyślał sam z siebie, żeby swojej najlepszej żoneczce kupić winko
on nie pije ja musze za nas obojeChciałam coś o patologii napisać, ale się powstrzymam
Myślałam, ze to jakaś nowa metoda leczenia na patusaon nie pije ja musze za nas oboje
oj tam patusaMyślałam, ze to jakaś nowa metoda leczenia na patusa
możemy uznać, że taka będzie oficjalna wersjaMyślałam, ze to jakaś nowa metoda leczenia na patusa
Ej też bym zeżarłaOooo, a teraz powiadomienie z McDonalda on chyba mnie kocha gorzej, jak zeżre po drodze i mi nic nie przywiezie