amusedxxx
Fanka BB :)
Możesz poczytać o suplementach u pana tabletki Link do: Jakie witaminy PRZED ciążą? I jak wybrać kwas foliowy? Analiza i opinie - Pan TabletkaA ja mam takie pytanie bo jestem akurat w trakcie kompletowania zakupów aptecznych - w tym momencie łykam sobie dwa razy dziennie Ovarin. Czy mi coś pomógł? Nie wiem, ale zamierzam brać dalej.
No ale właśnie, słyszałam że on w sumie nic specjalnego w sobie nie ma, bo chyba chodzi w nim tylko o inozytol którego wcale dużo nie ma w tabletkach. Czy w takim razie polecacie coś innego? Najlepiej w tabletkach, a nie w saszetkach
Ja od siebie dodam, że warto patrzeć na składniki i na czym Ci konkretnie zależy. Np inozytol - taki Ovarin ma w jednej tabletce 550mg i kosztuje około 50zl na miesiąc. Fakt, ma też dodane inne witaminy, kwas foliowy, ale jeśli zależy Ci tylko na tym jedynym składniku (albo tak jak ja, wolisz suplementować inne witaminy osobno) to inozytol chociażby marki Swanson 650mg w kapsułce, a kosztuje około 30zl za 100sztuk. Więc warto czasem poszukać konkretnych składowych w suplementach, które nie są skierowane typowo dla osób starających się tak samo z NAC - można kupić Miovelie Nac na jeden cykl za 50zł, albo kupić NAC nieadresowany dla starających się i będzie dużo taniej