reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
całe stado sobie ustaw, takie wiesz, na łące jak stoją
Kurde, przeczytałam "ustaw" i skojarzyło mi się z ustawą prawo budowlane. Czy to już za dużo zakuwania?
Ustawię jednego, bo całe stado dzieciorów na raz to chyba nienajlepszy pomysł ;) O takiego ustawię:
PYwk9kpTURBXy81YTBkMjA1MjJlMzNmYTJiMWMyMDY5NzVhM2MzOWRhZC5qcGeSlQMAzQEqzRRAzQtlkwXNAwzNAWjeAAGhMAE

Będą trojaczki :D Po jednym od każdego bociana :D
Ja tam bocianów nie widuję to może dlatego się nie udaje. Myślisz, że mogę sobie na tapetę na pulpicie zdjęcie bociana ustawić to pomoże? ;)
Trojaczki na pewno nie bo tylko jeden porządny pęcherzyk się wykluł więc ta stymulacja chuja dała

Z tego co ja gdzieś tam kojarzę to takie plamienia mogą powodować polipy albo mięśniaki albo torbiele. Kurcze no takie co cykl plamienia dla mnie są podejrzane.
Ale @LadyCaro to już jest chyba przebadana wzdłuż i wszerz i jeśli byłyby jakieś polipy, torbiele albo mięśniaki to wyszłoby już chyba na usg czy innych badaniach, co nie?

Z tego co ja gdzieś tam kojarzę to takie plamienia mogą powodować polipy albo mięśniaki albo torbiele. Kurcze no takie co cykl plamienia dla mnie są podejrzane.
no nie mam nic z tych rzeczy :D wiem, że sa podejrzane, dlatego skupiłam w ciagu ostatniego roku diagnostykę na tym - nic nie pomogło. Nie będę już z tym walczyć

Ale @LadyCaro to już jest chyba przebadana wzdłuż i wszerz i jeśli byłyby jakieś polipy, torbiele albo mięśniaki to wyszłoby już chyba na usg czy innych badaniach, co nie?
Moja znajoma przypadkiem jakiegoś polipa wykryła który pojawiał się tylko na początku cyklu w pierwszych dniach. Też się starali z 3 lata. Byli już umówieni w klinice na in vitro. I ta babka nie miala już terminów i właśnie poszła pod koniec miesiączki na usg. Usunęli jej tego polipa i pyk miesiąc później ciąż. Nie wiem jak to możliwe, że później go nie było widać. Jakoś się chował czy coś. I histeroskopię też musiala mieć jakoś pod koniec miesiączki.

reklama
Do góry