reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Dzięki za opinie :)
I właśnie.. na żywo.. to 1 zdjęcie No ewidentnie krecha. Ale nauczka z cyklu wcześniejszego gdzie dostałam facelle paskowym w twarz również 8 dpo. 2 kreskami... nie kazała mi się nawet uśmiechnąć. Jestem dziś w 3 dc.
Także te cienie... ujocienie..
Zrobiłam sobie porównanie z paskiem @olka11135 która złapała betę 6 dpo. Na pasku i u Olki było lekko różowo.
I teraz wiem że no musi być ten róż choć delikatnie żeby się cieszyć.
ja myślę, że na prawie każdym teście da się dojrzeć cień cienia, trzeba tylko chcieć :) np. na babyplanach i easy&home widzę na każdym takie przebicie, nazywam to przebijchuj. Jak się mocno przyjrzę, to widzę też na rozebranym pinku i na facelle paskowych, szczególnie jak trochę przyschnie. Wydaje mi się, że wprawne oko staraczki dojrzy cień nawet na białej kartce... 🥺

Bardzo dobrze :) wygrzaliśmy dupki :)
Nie, samej zemsty nie mialam, ale do tej pory np rano do kibla ide 3 razy bo mnie brzuch boli. Wiec ewidentnie nie służy mi tutejsze jedzenie.
kiedyś babka mieszkająca w Egipcie tłumaczyła mi, że zemsta i problemy z rzadką 💩 wynikają z tego, że leżymy na słońcu, ciało jest nie przyzwyczajone do upałów i jest nagrzane i co robimy? Pijemy zimne napoje więc jelita dostają skrętu i szaleją 🙈 ile w tym prawdy? Nie wiem ale brzmi całkiem mądrze.

Ja to szczerze mówiąc zastanawiam się czy po prostu nie zacząć od razu chodzić na betę jakieś 10 dpo, zamiast bawić się w testy. Wyjdzie mnie to pewnie nawet taniej, bo ja potrafię na test 2/3 razy sikać dziennie. Nie mam problemu z igłami, a tak to będzie jasno na białym.
Już nie mówiąc o tym, że ja chyba jednak nie mam nerwów do wypatrywania cieni, a jednocześnie nie potrafię wytrzymać do dnia okresu aby zatestować 😐

A to codziennych to nigdy nie prałam w 60, gacie tylko 😀
Ja właśnie teraz się odważyłam. Takie starsze "robocze" ubrania chłopa dość mocno zabrudzone. I ładnie się odpierają, ale wydaje mi się, że są takie sztywne. Materiał traci na miękkości. Ale to może być też tylko moje odczucie

kiedyś babka mieszkająca w Egipcie tłumaczyła mi, że zemsta i problemy z rzadką 💩 wynikają z tego, że leżymy na słońcu, ciało jest nie przyzwyczajone do upałów i jest nagrzane i co robimy? Pijemy zimne napoje więc jelita dostają skrętu i szaleją 🙈 ile w tym prawdy? Nie wiem ale brzmi całkiem mądrze.
To chyba bardziej chodzi o zanieczyszczoną wodę.
W Egipcie to nawet lodu nie biorę do drinków jeśli nie widzę z jakiej wody jest robiony.

To może ja dlatego nigdy nie mam takich problemów. Nawet w upały pije zawsze ciepła kawę i herbatę. Zimne napoje tez, wiadomo. Ale musi być kawa czy też kilka kaw na ciepło zawsze 😜

reklama
No to prawda, dużo zimnych napojów pilam, piwka, drinkow, wody, jakichs soczkow. Moze i masz racje. Tym bardziej, ze ostatnie 2 dni malo jadlam czegokolwiek.

Do góry