nindziaa
Moderator
Jestem w domu, mogę sprawdzićDziś każda wroci do domu i sprawdzi czy netflix działa
@Tralalala25 jakieś pół godziny temu w DDTVN pokazywali tapira
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem w domu, mogę sprawdzićDziś każda wroci do domu i sprawdzi czy netflix działa
ja myślę, że na prawie każdym teście da się dojrzeć cień cienia, trzeba tylko chcieć np. na babyplanach i easy&home widzę na każdym takie przebicie, nazywam to przebijchuj. Jak się mocno przyjrzę, to widzę też na rozebranym pinku i na facelle paskowych, szczególnie jak trochę przyschnie. Wydaje mi się, że wprawne oko staraczki dojrzy cień nawet na białej kartce...Dzięki za opinie
I właśnie.. na żywo.. to 1 zdjęcie No ewidentnie krecha. Ale nauczka z cyklu wcześniejszego gdzie dostałam facelle paskowym w twarz również 8 dpo. 2 kreskami... nie kazała mi się nawet uśmiechnąć. Jestem dziś w 3 dc.
Także te cienie... ujocienie..
Zrobiłam sobie porównanie z paskiem @olka11135 która złapała betę 6 dpo. Na pasku i u Olki było lekko różowo.
I teraz wiem że no musi być ten róż choć delikatnie żeby się cieszyć.
kiedyś babka mieszkająca w Egipcie tłumaczyła mi, że zemsta i problemy z rzadką wynikają z tego, że leżymy na słońcu, ciało jest nie przyzwyczajone do upałów i jest nagrzane i co robimy? Pijemy zimne napoje więc jelita dostają skrętu i szaleją ile w tym prawdy? Nie wiem ale brzmi całkiem mądrze.Bardzo dobrze wygrzaliśmy dupki
Nie, samej zemsty nie mialam, ale do tej pory np rano do kibla ide 3 razy bo mnie brzuch boli. Wiec ewidentnie nie służy mi tutejsze jedzenie.
wszyscy lubią tapiry!!
to sprawdź i nam powiedz
Ja właśnie teraz się odważyłam. Takie starsze "robocze" ubrania chłopa dość mocno zabrudzone. I ładnie się odpierają, ale wydaje mi się, że są takie sztywne. Materiał traci na miękkości. Ale to może być też tylko moje odczucieA to codziennych to nigdy nie prałam w 60, gacie tylko
To chyba bardziej chodzi o zanieczyszczoną wodę.kiedyś babka mieszkająca w Egipcie tłumaczyła mi, że zemsta i problemy z rzadką wynikają z tego, że leżymy na słońcu, ciało jest nie przyzwyczajone do upałów i jest nagrzane i co robimy? Pijemy zimne napoje więc jelita dostają skrętu i szaleją ile w tym prawdy? Nie wiem ale brzmi całkiem mądrze.
To może ja dlatego nigdy nie mam takich problemów. Nawet w upały pije zawsze ciepła kawę i herbatę. Zimne napoje tez, wiadomo. Ale musi być kawa czy też kilka kaw na ciepło zawszekiedyś babka mieszkająca w Egipcie tłumaczyła mi, że zemsta i problemy z rzadką wynikają z tego, że leżymy na słońcu, ciało jest nie przyzwyczajone do upałów i jest nagrzane i co robimy? Pijemy zimne napoje więc jelita dostają skrętu i szaleją ile w tym prawdy? Nie wiem ale brzmi całkiem mądrze.
No to prawda, dużo zimnych napojów pilam, piwka, drinkow, wody, jakichs soczkow. Moze i masz racje. Tym bardziej, ze ostatnie 2 dni malo jadlam czegokolwiek.kiedyś babka mieszkająca w Egipcie tłumaczyła mi, że zemsta i problemy z rzadką wynikają z tego, że leżymy na słońcu, ciało jest nie przyzwyczajone do upałów i jest nagrzane i co robimy? Pijemy zimne napoje więc jelita dostają skrętu i szaleją ile w tym prawdy? Nie wiem ale brzmi całkiem mądrze.