reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Tez czytałam. Ale z tego co ja wywnioskowałam to trzeba to zgłosić, że dzielisz konto? a jak nie zgłosisz to jak sprawdzą, że to nie twoje domostwo? 🤔
Ja znowu czytałam, że to ma być sprawdzane po adresie IP ALE nie chce szerzyć fejk newsów, bo w sumie to nie zagłębiałam tematu 😅

reklama
Hej Dziewczynki ❤️
Mi się coś psychika staraczkowa ostro zachwiała.. musiałam trochę odpocząć, bo moja nadzieja przerodziła się w złość do świata, strach na patrzenie na niemowlaki koleżanek, na tę niesprawiedliwość.
Pomogło:).
Co do cieni cienia na testach paskowych.. te 2 kreski są tam już przed nasikaniem i tak zobaczcie na mój test 8 dpo. Chcę sprawdzić jak ja to widzę a jak wy 😁, widzicie tam coś?
na pierwszym zdjęciu coś jakby przebijało

Ja znowu czytałam, że to ma być sprawdzane po adresie IP ALE nie chce szerzyć fejk newsów, bo w sumie to nie zagłębiałam tematu 😅
ja mam w domu dwa adresy IP :D Fakt faktem telewizory sa do jednego podłaczone, ale jakbym miała rozdzielone na dwa to miałabym płacić dwa razy? no jestem ciekawa

Hej Dziewczynki ❤️
Mi się coś psychika staraczkowa ostro zachwiała.. musiałam trochę odpocząć, bo moja nadzieja przerodziła się w złość do świata, strach na patrzenie na niemowlaki koleżanek, na tę niesprawiedliwość.
Co do cieni cienia na testach paskowych.. te 2 kreski są tam już przed nasikaniem i tak zobaczcie na mój test 8 dpo. Chcę sprawdzić jak ja to widzę a jak wy 😁, widzicie tam coś?
Ja niestety wyjątkowo nie widzę, ale tło jest takie różowe i wszystko mi się zlewa 😞 ale mam nadzieje, że coś jest na rzeczy ❤️

Hej Dziewczynki ❤️
Widzę cień na obu zdjęciach :)

Hej Dziewczynki ❤️
Jak dla mnie test jest biały.

reklama
Hej Dziewczynki ❤️
na drugim nie widzę, ale na pierwszym jakby jakiś nieśmiały cień się pojawiał :)

Do góry