reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Szczerze to ja też jakoś tego nie zgłębiałam, wiem tylko że jeśli jedno konto ma być dzielone pomiędzy różnymi domami, to trzeba dopłacić 9,99 zł. Ale jednocześnie zaznaczają, że to ma nie utrudniać oglądania w podróży. 👀🤷🏼‍♀️

właśnie nie do końca wiem jak to ma działać, ale w tym artykule było napisane, że na luzie będzie można na telefonie odpalać netflixa czy tam w hotelu na wakacjach czy coś… zaraz znajdę ten artykuł
Bo zawsze można pobrać offline na podróż.
Poczytam zaraz jak to ma wyglądać.

reklama
Dzięki za opinie :)
I właśnie.. na żywo.. to 1 zdjęcie No ewidentnie krecha. Ale nauczka z cyklu wcześniejszego gdzie dostałam facelle paskowym w twarz również 8 dpo. 2 kreskami... nie kazała mi się nawet uśmiechnąć. Jestem dziś w 3 dc.
Także te cienie... ujocienie..
Zrobiłam sobie porównanie z paskiem @olka11135 która złapała betę 6 dpo. Na pasku i u Olki było lekko różowo.
I teraz wiem że no musi być ten róż choć delikatnie żeby się cieszyć.

Dzięki za opinie :)
I właśnie.. na żywo.. to 1 zdjęcie No ewidentnie krecha. Ale nauczka z cyklu wcześniejszego gdzie dostałam facelle paskowym w twarz również 8 dpo. 2 kreskami... nie kazała mi się nawet uśmiechnąć. Jestem dziś w 3 dc.
Także te cienie... ujocienie..
Zrobiłam sobie porównanie z paskiem @olka11135 która złapała betę 6 dpo. Na pasku i u Olki było lekko różowo.
I teraz wiem że no musi być ten róż choć delikatnie żeby się cieszyć.
Przykro mi.
Dla mnie żeby sie cieszyć to musi być kreska wodoczna golym okiem, a nie cień, ktory jedna osoba widzi, a inna nie. W ogóle nie ufam cieniom, nawet jak mi sie zdaje, ze u siebie widze to mam je gdzieś. Ja przy becie 8 mialam kreske jasna, ale widoczna, a nie jakieś cienie ktorych z latarka trzeba szukać. Chyba te 3 lata zrobily moją dupe twardsza na te cienie :p

reklama
A te masaże o których tu pisałyście. To jest to samo co masaż punktów spustowych? Kiedyś miałam z tym do czynienia amatorsko. Byłam masowana. Ucisk na taki punkt to ból o jaaa Pierr.. Ale kilka sekund po takie mega odprężenie.. nie do opisania. I na pośladkach też są te punkty. Ale czy to działa na macicę to pojęcia nie mam 🙈.

Do góry