reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Przykro mi.
Dla mnie żeby sie cieszyć to musi być kreska wodoczna golym okiem, a nie cień, ktory jedna osoba widzi, a inna nie. W ogóle nie ufam cieniom, nawet jak mi sie zdaje, ze u siebie widze to mam je gdzieś. Ja przy becie 8 mialam kreske jasna, ale widoczna, a nie jakieś cienie ktorych z latarka trzeba szukać. Chyba te 3 lata zrobily moją dupe twardsza na te cienie :p
O właśnie. I ja już jestem nauczona tego. W ogóle nie cieszyłam się tym cieniem i nie było mi przykro jak przyszła @. Kreska to kreska. Nawet te 8 dpo. No musi błysnąć różem a nie cieniem.

reklama
To chyba bardziej chodzi o zanieczyszczoną wodę.
W Egipcie to nawet lodu nie biorę do drinków jeśli nie widzę z jakiej wody jest robiony.
a ja zawsze pije z lodem, jem owoce i wszystko. Zemsty nigdy nie miałam 🤷🏻‍♀️ ale stary raz miał i zrobił dokładnie to samo co @LadyCaro czyli cały dzień nic praktycznie nie jadł a na drugi dzień 💩 🙈🤣

a ja zawsze pije z lodem, jem owoce i wszystko. Zemsty nigdy nie miałam 🤷🏻‍♀️ ale stary raz miał i zrobił dokładnie to samo co @LadyCaro czyli cały dzień nic praktycznie nie jadł a na drugi dzień 💩 🙈🤣
Jak to mój stary mówi „kieliszek czystej przed śniadaniem i żadna zemsta mnie nie ruszy”. I jak mówił tak robił i nic mu nie było 😅🤣

u mnie zawsze gorąca herbatka musi być nawet jak jest 35plus 🤣
Dokladnie!
Pamiętam jak w trakcie studiów byłam na work&travel w Stanach. I my -Polki - non stop goraca kawa i herbata, mimo że było gorąco. Dziewczyny z Meksyku nie mogły się nadziwić 🤣🤣
Zrobiły sobie teorie, że wszystkie chude jesteśmy bo pijemy gorące napoje 🫣

No u mnie to nie taka typowa zemsta, tylko troche czesciej i radziej (hehe) 💩.
Ale ja na Krecie tez mialam rozstroj i jadlowstret, więc może moj organzim tak reaguje na jedzenie, ktorego nie zna 1

Ja to szczerze mówiąc zastanawiam się czy po prostu nie zacząć od razu chodzić na betę jakieś 10 dpo, zamiast bawić się w testy. Wyjdzie mnie to pewnie nawet taniej, bo ja potrafię na test 2/3 razy sikać dziennie. Nie mam problemu z igłami, a tak to będzie jasno na białym.
Już nie mówiąc o tym, że ja chyba jednak nie mam nerwów do wypatrywania cieni, a jednocześnie nie potrafię wytrzymać do dnia okresu aby zatestować 😐
U mnie na "wsi" by to nie przeszło! Od razu ludzie by gadali.

Czajcie to!

W marcu rok temu spóźniała mi się okres, a moje są zawsze regularne. Niby nie działaliśmy, ale miałam wieczorem imprezę i ten spozniajacy się okres. Więc poszłam do apteki po test żeby się upewnić, że nie jestem w ciąży. Oczywiście negatyw. I oczywiście nikomu nie powiedziałam. A mojemu mężowi w pracy następnego dnia szef gratulował!!!!! Ta aptekarka, której nawet nie znam musiała wypaplać komuś, że kupiłam test. I nawet im przez myśl nie przeszlo, że może jednak wynik pozytywny ale nie powiedziałam z jakiegoś powodu mężowi. Mówię wam. Hot plota poszła bez zastanowienia.

reklama
Dokladnie!
Pamiętam jak w trakcie studiów byłam na work&travel w Stanach. I my -Polki - non stop goraca kawa i herbata, mimo że było gorąco. Dziewczyny z Meksyku nie mogły się nadziwić 🤣🤣
Zrobiły sobie teorie, że wszystkie chude jesteśmy bo pijemy gorące napoje 🫣
ja pamiętam jak w Turcji miałam żal, że tego czaju to się nie da pić (chociaż uwielbiam early Grey gorzką) dopiero po dwóch dni wpadłam na pomysł, że można pół czaju i dolać wrzątku 🤣

Do góry