reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Ja dziele z mężem 😜
Ale w sumie czasami jeździmy do tesciowej i tu też korzystamy. Jak to będzie? Będą blokować po lokalizacji? Nie czytalam jeszcze jak to ma wyglądać..
z tego co czytałam to jak będzie chciał być podłączony ktoś spoza domu to 10zł/miesiąc większa opłata będzie

reklama
Ja to się boję lać wrzątek na cokolwiek. Bo kiedyś czytałam, że gorąca woda może wywabić albo właśnie utrwalić plamy. Więc bawię się z odplamiaczami 🤷‍♀️
I generalnie boję się o materiał.
Dopiero po trzech latach od zakupu pralki uprałam coś w temperaturze 60 😅 ale i tak za każdym razem jak nastawiam tak pranie, to boję się je wyciągać.
Ale że ręczniki i pościel tez pierzesz w temp poniżej 60? 😳

Ale z tego co widzę pik miałaś 21. Owulaki liczy się od 1 piku, póxniej już nie, nawet kiedy są ciemniejsze. Może być tak, że u Ciebie owulaki się nie sprawdzą. Najlepiej byłoby pokryć to z monitoringiem, wtedy wiedziałabyś kiedy tak naprawdę była/będzie owu i czy pokrywa Ci się z owulakami. Miałam cykle gdzie pik był 3 dni przed owu. Czyli dopiero na 4ty dzień temperatura wzrosła.
Badam tez szyjke i od pierwszego piku jest otwarta, dzisiaj tez, ale nie mam jakoegos
Szczegolnego doswiadczenia w tym, wiec moge sie mylic.
Chyba tak zrobie, ale na wszelki wypadek podzialamy dzis, moze jutro skoczy. A monitorinf na kolejny cykl, na szczescie moge isc w kapciach do gina😎

Hej Dziewczynki ❤️
Mi się coś psychika staraczkowa ostro zachwiała.. musiałam trochę odpocząć, bo moja nadzieja przerodziła się w złość do świata, strach na patrzenie na niemowlaki koleżanek, na tę niesprawiedliwość.
Pomogło:).
Co do cieni cienia na testach paskowych.. te 2 kreski są tam już przed nasikaniem i tak zobaczcie na mój test 8 dpo. Chcę sprawdzić jak ja to widzę a jak wy 😁, widzicie tam coś?

Załączniki

• Screenshot_20230525_094451_Gallery.jpg
    Screenshot_20230525_094451_Gallery.jpg
    83,6 KB · Wyświetleń: 96
  • Screenshot_20230519_100341_Photo Editor.jpg
    Screenshot_20230519_100341_Photo Editor.jpg
    68,8 KB · Wyświetleń: 94
W ogóle nie wiem czy któraś z was dzieli Netflixa (tak jak ja, bo żem cebula 🤡), ale teraz wprowadzają w końcu to, że jedno konto = jeden dom. ☹️
Tez czytałam. Ale z tego co ja wywnioskowałam to trzeba to zgłosić, że dzielisz konto? a jak nie zgłosisz to jak sprawdzą, że to nie twoje domostwo? 🤔

Ja dziele z mężem 😜
Ale w sumie czasami jeździmy do tesciowej i tu też korzystamy. Jak to będzie? Będą blokować po lokalizacji? Nie czytalam jeszcze jak to ma wyglądać..
Szczerze to ja też jakoś tego nie zgłębiałam, wiem tylko że jeśli jedno konto ma być dzielone pomiędzy różnymi domami, to trzeba dopłacić 9,99 zł. Ale jednocześnie zaznaczają, że to ma nie utrudniać oglądania w podróży. 👀🤷🏼‍♀️

reklama
Hej Dziewczynki ❤️
Mi się coś psychika staraczkowa ostro zachwiała.. musiałam trochę odpocząć, bo moja nadzieja przerodziła się w złość do świata, strach na patrzenie na niemowlaki koleżanek, na tę niesprawiedliwość.
Pomogło:).
Co do cieni cienia na testach paskowych.. te 2 kreski są tam już przed nasikaniem i tak zobaczcie na mój test 8 dpo. Chcę sprawdzić jak ja to widzę a jak wy 😁, widzicie tam coś?
Przebija! 💪💪💪

Do góry