reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

A propos tych feminatywów. Wiecie kiedyś było normalne nazywanie kobiet od imienia i nazwiska albo zawodu męża. Pani Stanisławowa Bolec, Pani doktorowa Kręciołek.
Wyobrażacie to sobie teraz? Rewolucja językowa ma różne twarze 🤷‍♀️
Haha, moj mąż ma ksywe grzebień, ja jestem grzebieniowa😂😂 a tesciu jak nie pamieta imion synowych to mowi do mnie- Szymkowa 😂😂

reklama
Kiedyś zadałam podobne pytanie to mi powiedziano, że po piku robienie dalej testów nie ma sensu :)

W tym cyklu zrobiłam test i od razu wyszedł peak wg Premom co mnie zdziwiło.
Zrobiłam na drugi dzień kolejny to kreska była mocniejsza.
Taaaak
Czytam o tym wszedzie, na forach facebookach, a premom kaze robic az test bedzie utrzymywac sie na niskim poziomie.

Ja bym zapytala, a kto to jest😂😂 moja tesciowa/pielegniarka mowi „doktór”
Moja mama jest starej daty, też mówi doktór, swetr, d żem, laptok, pisze np „wyślij mi to na łacapa”, albo „oglądam dewojs polend” i takie różne 😅 Oczy i uszy krwawią ale ile byś powtarzała to i tak nie załapie, nauczyłam się wybaczać bo sama kiedyś będę stara 😁

Taaaak
Czytam o tym wszedzie, na forach facebookach, a premom kaze robic az test bedzie utrzymywac sie na niskim poziomie.
Ja pierwszy raz wrzucalam w Premom i dla mnie jakaś mało wiarygodna jest ta aplikacja.
W zależności od tego jak bardzo zdjęcie było przybliżone to oceniało inaczej.
No i kreskę wręcz bordową oceniło na high a kreski o podobnej barwie na peak.

Moja mama jest starej daty, też mówi doktór, swetr, d żem, laptok, pisze np „wyślij mi to na łacapa”, albo „oglądam dewojs polend” i takie różne 😅 Oczy i uszy krwawią ale ile byś powtarzała to i tak nie załapie, nauczyłam się wybaczać bo sama kiedyś będę stara 😁
Hahaha. Ale to jest aż urocze jak to mowi mama, czy pisze:) moja na klawiaturze laptopa jak pisze to jednym palcem 😂😂😂 zawsze sie z tego smieje😂😂😂

Moja babcia mówi "kup mi doładowanie w orenżu" tj. orange 🤣

Ja pierwszy raz wrzucalam w Premom i dla mnie jakaś mało wiarygodna jest ta aplikacja.
W zależności od tego jak bardzo zdjęcie było przybliżone to oceniało inaczej.
No i kreskę wręcz bordową oceniło na high a kreski o podobnej barwie na peak.
Premom ocenia kreske testowa wzgledem kreski kontrolnej, wiec jak kontrolna mniej sie wybarwi to testowa moze byc „ciemniejsza” wg premome. Ale tez ten sam test i inne swiatlo to tez jest lekka roznica

reklama
Premom ocenia kreske testowa wzgledem kreski kontrolnej, wiec jak kontrolna mniej sie wybarwi to testowa moze byc „ciemniejsza” wg premome. Ale tez ten sam test i inne swiatlo to tez jest lekka roznica
Tak to wyglądało

Załączniki

• IMG_1623.jpeg
    IMG_1623.jpeg
    43,3 KB · Wyświetleń: 51
Do góry