reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

No to kocham. Moja mama kupuje buty w Dojczlandzie (Deichmann😥), moja teściowa lubi robić warpasy (wrapy😂) i kupować patelnie z celpera (Zelmer🫠)

Łacap, łapcap, łycap 😁🤗

I odwieczne pytanie mojej mamy: "Dlaczego ja nie mam hasła do poczty?"🤔🤔🤔
Ja: "Bo nie masz (założonej) poczty" 😆
A ona sobie nieraz wpisuje poczta w wyszukiwarce i próbuje się zalogować🙈🙈🙈
Ale takie przekręcane teksty specjalnie to mi się podobaja.

My z mężęm często chodzimy na zakiepanki 😍

reklama
Granata łatwo obierać w misce z woda. Jak jest zanurzony to nie pryska sok na wszystkie strony świata :)
ooo ciekawy patent, muszę spróbować!
Masz mutację w PAI co oznacza że masz zwiększone ryzyko zakrzepicy. Wariant 4G/5G PAI-1 może być brany pod uwagę jako jeden z czynników ryzyka, ale nie jest decydujący dla diagnozy trombofilii.
Natomiast mutacje w MTHFR ma większość osób - ja mam homo- i jednocześnie heterozygotyczną przy MTHFR - to dotyczy przyswajania kwasu foliowego, czyli musi być folian.

Ma te same mutacje nieprawidłowe. daj znać co gin na to
Mniej więcej wiem właśnie co to oznacza, pytanie jak lekarz do tego podejdzie. Jutro to mam konsultację u mojej zwyklej gin, nie wiem czy ona coś w ogóle się na tym zna.
Niektórzy właćzaja acard od owu i heparynę po teście - przy moich 2 biochemach, które mam udokumentowane na szczęscie - może akurat właczą. Bo są ludzie, któzy mają te mutacje i nie ma problemów 🤷‍♀️

Hej! U nas synek prawie 21 miesięcy na stanie zaczął przesypiać noce więc my zaczęliśmy działać :) 23.05 test negatywny, ale zrobię jeszcze test dla pewności w niedzielę, także trzymajcie kciuki :D

Mniej więcej wiem właśnie co to oznacza, pytanie jak lekarz do tego podejdzie. Jutro to mam konsultację u mojej zwyklej gin, nie wiem czy ona coś w ogóle się na tym zna.
Niektórzy właćzaja acard od owu i heparynę po teście - przy moich 2 biochemach, które mam udokumentowane na szczęscie - może akurat właczą. Bo są ludzie, któzy mają te mutacje i nie ma problemów 🤷‍♀️
Jeden gin kazał mi nie brać nic, drugi acard od pozytywnego testu trzeci acard cały czas + heparyna :D

Kolezanka po dwoch poronieniach, dostala akard, caly czas brała i od pozytywnego testy heparyna plus dalej acard do rozwiazania.

Hej! U nas synek prawie 21 miesięcy na stanie zaczął przesypiać noce więc my zaczęliśmy działać :) 23.05 test negatywny, ale zrobię jeszcze test dla pewności w niedzielę, także trzymajcie kciuki :D
Cześć. Z tego co widzę nie byłaś zapisana na testowanie. Przeczytaj proszę regulamin z pierwszej strony.

Ja konsultowałam moje mutacje jak przygotowywałam się do transferu i byłam zawiedziona, bo lekarz olał temat. Powiedział, że to nie jest jakoś szczególnie istotne i tyle. Ja zamiast PAI-1 mam homozygotę 5g/5g Serpine1. No byłam wk... Teraz jak się uda to i tak pójdę do swojej, żeby dała mi wszystko zapobiegawczo - acad, heparynę i coś tam jeszcze mówiła.

reklama
Do góry