reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Dziewczyny, a jak to było z tym ananasem po owulacji? Kiedy i ile go jeść i czy w ogóle trzeba jeść czy zamiast tego można sobie soczek 100% sączyć? :D
Możesz, ale obowiązku nie ma. Natomiast najważniejszy jest ten twardy środek ananasa, bo on zawiera bromelinę, która wspomaga zagnieżdżenie. W soczku, takim sklepowym wątpię szczerze zeby był. Jeśli nie jestes w stanie zjeść plasterka ananasa - polecam pokroić w trójkąty jak pizze, razem ze środkiem i tak jeść - zdlenduj na shake. I tak pij. Alno w kostkę i do np owsianki.
Kiedy? Od owu do 6 dpo maksymalnie.
100% dowodów naukowych nie ma,że to działa. Ale chwytamy się czego można :D :D

Możesz, ale obowiązku nie ma. Natomiast najważniejszy jest ten twardy środek ananasa, bo on zawiera bromelinę, która wspomaga zagnieżdżenie. W soczku, takim sklepowym wątpię szczerze zeby był. Jeśli nie jestes w stanie zjeść plasterka ananasa - polecam pokroić w trójkąty jak pizze, razem ze środkiem i tak jeść - zdlenduj na shake. I tak pij. Alno w kostkę i do np owsianki.
Kiedy? Od owu do 6 dpo maksymalnie.
100% dowodów naukowych nie ma,że to działa. Ale chwytamy się czego można :D :D
dzięki! To dzisiaj kupię i spróbuję :D kurna będę musiała jakiś tutorial na yt obejrzeć jak się ananasa obiera xd

Czy mozna miec dwa razy peak? W odstepie 2 dni? 🤔
Kiedyś zadałam podobne pytanie to mi powiedziano, że po piku robienie dalej testów nie ma sensu :)

W tym cyklu zrobiłam test i od razu wyszedł peak wg Premom co mnie zdziwiło.
Zrobiłam na drugi dzień kolejny to kreska była mocniejsza.

dzięki! To dzisiaj kupię i spróbuję :D kurna będę musiała jakiś tutorial na yt obejrzeć jak się ananasa obiera xd
Też tak się uczyłam go obierać :) :) Spoko, to jest lajcik w porównaniu z granatem.
Ostatnio po próbie dobrania się do środka kuchnia i moja biała bluzka wyglądały jak miejsce krwawej zbrodni :D

Pisałam, że nie cierpię Biedry.
Wczoraj wysłałam męża po arbuza i pomidory malinowe bo w gazetce była promka.
NIC nie było xD
Ostatnio jak miała być kilkudniowa promocja na banany to moje oczy przez te dni nie widziały nawet jednego kartonu na sklepie 😅
Nagle wróciły jak promocja się skończyła 🤣

reklama
Pisałam, że nie cierpię Biedry.
Wczoraj wysłałam męża po arbuza i pomidory malinowe bo w gazetce była promka.
NIC nie było xD
Ostatnio jak miała być kilkudniowa promocja na banany to moje oczy przez te dni nie widziały nawet jednego kartonu na sklepie 😅
Nagle wróciły jak promocja się skończyła 🤣
u mnie były i pomidory i arbuz 🤣 i to o 17tej 🤣

Do góry