królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Znam to doskonale.no ja nawet przez szybkę widzę cień ale sama pewnie wiesz co oczy kobiety chcącej zajść w ciąże potrafią widzieć…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znam to doskonale.no ja nawet przez szybkę widzę cień ale sama pewnie wiesz co oczy kobiety chcącej zajść w ciąże potrafią widzieć…
True thatno ja nawet przez szybkę widzę cień ale sama pewnie wiesz co oczy kobiety chcącej zajść w ciąże potrafią widzieć…
Możesz, ale obowiązku nie ma. Natomiast najważniejszy jest ten twardy środek ananasa, bo on zawiera bromelinę, która wspomaga zagnieżdżenie. W soczku, takim sklepowym wątpię szczerze zeby był. Jeśli nie jestes w stanie zjeść plasterka ananasa - polecam pokroić w trójkąty jak pizze, razem ze środkiem i tak jeść - zdlenduj na shake. I tak pij. Alno w kostkę i do np owsianki.Dziewczyny, a jak to było z tym ananasem po owulacji? Kiedy i ile go jeść i czy w ogóle trzeba jeść czy zamiast tego można sobie soczek 100% sączyć?
dzięki! To dzisiaj kupię i spróbuję kurna będę musiała jakiś tutorial na yt obejrzeć jak się ananasa obiera xdMożesz, ale obowiązku nie ma. Natomiast najważniejszy jest ten twardy środek ananasa, bo on zawiera bromelinę, która wspomaga zagnieżdżenie. W soczku, takim sklepowym wątpię szczerze zeby był. Jeśli nie jestes w stanie zjeść plasterka ananasa - polecam pokroić w trójkąty jak pizze, razem ze środkiem i tak jeść - zdlenduj na shake. I tak pij. Alno w kostkę i do np owsianki.
Kiedy? Od owu do 6 dpo maksymalnie.
100% dowodów naukowych nie ma,że to działa. Ale chwytamy się czego można
Kiedyś zadałam podobne pytanie to mi powiedziano, że po piku robienie dalej testów nie ma sensuCzy mozna miec dwa razy peak? W odstepie 2 dni?
Też tak się uczyłam go obierać Spoko, to jest lajcik w porównaniu z granatem.dzięki! To dzisiaj kupię i spróbuję kurna będę musiała jakiś tutorial na yt obejrzeć jak się ananasa obiera xd
oo to prawda, przy granacie tyle dłubania jest…Też tak się uczyłam go obierać Spoko, to jest lajcik w porównaniu z granatem.
Ostatnio po próbie dorania się do środka kuchnia i moja biała bluzka wyglądały jak miejsce krwawej zbrodni
Ja bym zapytala, a kto to jest moja tesciowa/pielegniarka mowi „doktór”Właśnie miałam to napisac "Ide do doktórki" rozwalają mnie takie testy
u mnie były i pomidory i arbuz i to o 17tejPisałam, że nie cierpię Biedry.
Wczoraj wysłałam męża po arbuza i pomidory malinowe bo w gazetce była promka.
NIC nie było xD
Ostatnio jak miała być kilkudniowa promocja na banany to moje oczy przez te dni nie widziały nawet jednego kartonu na sklepie
Nagle wróciły jak promocja się skończyła