Tralalala25
Fanka BB :)
może apka zgłupiała bo kreski za szybką były ?Tak to wyglądało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może apka zgłupiała bo kreski za szybką były ?Tak to wyglądało
Nie wiem czy to zdjęcie, ale bez apki to powiedziałabym że pik na tym drugim teście a nie 1.Tak to wyglądało
Nie wiem być może, w następnym cyklu domowe laboratorium wykorzystam bo mammoże apka zgłupiała bo kreski za szybką były ?
Teoretycznie uznaje sie za peak pierwszy pozytywny, tak jak u Ciebie, a nastepne pozytywne i ciemniejsze to tylko blizej owulki. Wiec peak - pozytywny test i od niego 24-36 h ma wystapic owulacja, tak wyczytalam, niech mnie ktos poprawi jezeli jest inaczej.Tak to wyglądało
Było tak jak piszesz bo wykres na to wskazujeTeoretycznie uznaje sie za peak pierwszy pozytywny, tak jak u Ciebie, a nastepne pozytywne i ciemniejsze to tylko blizej owulki. Wiec peak - pozytywny test i od niego 24-36 h ma wystapic owulacja, tak wyczytalam, niech mnie ktos poprawi jezeli jest inaczej.
Granata łatwo obierać w misce z woda. Jak jest zanurzony to nie pryska sok na wszystkie strony świataTeż tak się uczyłam go obierać Spoko, to jest lajcik w porównaniu z granatem.
Ostatnio po próbie dobrania się do środka kuchnia i moja biała bluzka wyglądały jak miejsce krwawej zbrodni
Masz mutację w PAI co oznacza że masz zwiększone ryzyko zakrzepicy. Wariant 4G/5G PAI-1 może być brany pod uwagę jako jeden z czynników ryzyka, ale nie jest decydujący dla diagnozy trombofilii.Mam wyniki trombofilli. Oczywiście są nieprawidłowe Jutro mam teleporade z moją gin, zobaczymy czy coś na to powie. Jak nie, będę musiała szukać jakiegoś genetyka online.
Zobacz załącznik 1529609
Ma te same mutacje nieprawidłowe. daj znać co gin na toMam wyniki trombofilli. Oczywiście są nieprawidłowe Jutro mam teleporade z moją gin, zobaczymy czy coś na to powie. Jak nie, będę musiała szukać jakiegoś genetyka online.
Zobacz załącznik 1529609
łacapa - fajneMoja mama jest starej daty, też mówi doktór, swetr, d żem, laptok, pisze np „wyślij mi to na łacapa”, albo „oglądam dewojs polend” i takie różne Oczy i uszy krwawią ale ile byś powtarzała to i tak nie załapie, nauczyłam się wybaczać bo sama kiedyś będę stara
No to kocham. Moja mama kupuje buty w Dojczlandzie (Deichmann), moja teściowa lubi robić warpasy (wrapy) i kupować patelnie z celpera (Zelmer)Moja mama jest starej daty, też mówi doktór, swetr, d żem, laptok, pisze np „wyślij mi to na łacapa”, albo „oglądam dewojs polend” i takie różne Oczy i uszy krwawią ale ile byś powtarzała to i tak nie załapie, nauczyłam się wybaczać bo sama kiedyś będę stara