Tralalala25
Fanka BB :)
jutro się okaże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jutro się okaże
mi te odmiany zenskie nie przeszkadzaja, czasami wydaja sie smieszne ale pewnie kwestia osluchania natomiast martwi mnie ze jezyk polski staje sie jeszcze trudniejszy ja sama czesto robie blad w odmianach wiec wychowywanie dziecka za granica i uczenie go jezyka polskiego to juz prawie mission impossible
A clo można czymś zastąpić w Twoim przypadku? Bo nawet jak teraz sie uda to pewnie z kolejną partią będzie to samo...Problemu z clo ciąg dalszy nie ma nie tylko w moim i w okolicznych miastach, ale i w Poznaniu na szczęście ktomalek pokazuje, że jest kilka aptek w mieście, w którym mieszka moja siostra, więc dzisiaj popołudniu czeka mnie dzwonienie po aptekach w poszukiwaniu takiej, w której jest kilka opakowań, o ile jeszcze taka istnieje jeszcze mam plan awaryjny z koleżanką z pracy, bo widzę, że w jej miejscowości jest, a później kilka planów awaryjnych z dobrymi duszami z forum, ale generalnie dobija mnie to już tak konkretnie
Podziel się tym optytmizmem, ja mam z tym problem... zawsze byłam taką osobą, że widziałam głównie ryzyka i negatywne rzeczy które mogą się przytrafić. Odbierało to radość z życia trochę ;( teraz (od 2 lat) walczę z tym z pomocą męża i jest duuuuzo lepiej. Ale i tak bywają dni, że to powraca...Dzień dobry
U mnie na teście biel ale nie załamuję się. Obiecałam mężowi że będę się cieszyć tym co mam. Także nastrój mam mimo negatywnego testu dobry. Mam nadzieję, że długo będę potrafiła mieć takie pozytywne nastawienie
ja miałam, usunęłam 8mki i problemu nie maCzy ma któraś z Was lub ktoś z waszych bliskich problem znawracającymi aftami?
Wydaję mi się że na pierwszym jest cień jprd.. nie wiem a Ty cos widzisz. Coś czuję, ze jutro może być. Chyba, że to myslenie życzenioweJebnietaaaaa nasikalaaaaam wypijając litr wody hahaha ostry cień mgły mnie wykończy koniec! Sikam jutro rano dopiero
no wlasnie ja widze to po bratanku. Ma 4 lata i dziadkowie mowia do niego tylko po polsku, rodzice (choc urodzeniu juz w UK) tez tylko po polsku wiec na poczatku jak mowil po ang to mial polski akcent ale jak tylko zaczelo sie przedszkole, te 4 dni sprawily ze duzo wygodniej zaczelo mu sie mowil po ang, akcent zanikl. Chodzi dodatkowo do polskiej szkoly w sobote wiec mowi w obu jezykach super ale zaczyna coraz wiecej po angJestem takim przykładem. Czasem muszę poprawiać ale przed szkołą lepiej radzili sobie polskim niz z niemieckimi. Jak się zaczęła szkoła to zaczęły się i schody ale zdecydowanie nadal dominuje polski
no ja nawet przez szybkę widzę cień ale sama pewnie wiesz co oczy kobiety chcącej zajść w ciąże potrafią widzieć…Wydaję mi się że na pierwszym jest cień jprd.. nie wiem a Ty cos widzisz. Coś czuję, ze jutro może być. Chyba, że to myslenie życzeniowe