reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Tak wiem, właśnie , że te wyniki nie są złe, wczoraj spanikowałam 🤦‍♀️a nad tą lepkością i płynnieniem będziemy pracować.
Nie dziwię się. Późna pora wyników, stres, i kumulacja emocji. Dzis nowy dzień i świeże spojrzenie na wyniki, wizyta u lekarza, plan i bobas i za to trzymam kciuki ✊✊

reklama
Ta moja wczorajszą panika ma prawdę była przesądzona, oczywiście wynikła z mojej niewiedzy, jak dzisiaj czytam to wszystko na spokojnie, to zaczynam rozumieć , że są 2 elementy do poprawy w sumie...nie poznaje sama siebie ze wczoraj, to wszystko chyba przez ten stres, kilka dni się stresowałam się czy się w ogóle uda , potem przyszły te wyniki o I tak

Przepraszam, że byłam wczoraj taka uciążliwa dziewczyny jeszcze raz .... odwaliło mi od tego wszystkiego, dzisiaj mój mózg pracuje inaczej w tej kwestii.
A z tymi wynikami pójdziemy za 3 miesiące do lekarza w pl, ja je wezme jak będę u ginekologa tutaj, bo kazała mi przyjść jak będę miała wyniki.

Dzień dobry 😊 u mnie dzisiaj według apki 8 dpo a według mnie 9. Cycki nie zaczęły jeszcze bolec wiec zrobiłam test No i oczywiście oprócz chooyocieni które widzę tylko ja 😂moim oczom ukazała się biel - nic nowego. Obudziłam się dzisiaj godzinę przed budzikiem i nawet jestem wyspana.

Normalnie mi głupio i wstyd, to wszystko tak potrafi dociążyć psychicznie, takie starania długie, ale no nic, zobaczymy co będzie dalej.

Dzień dobry 😊 u mnie dzisiaj według apki 8 dpo a według mnie 9. Cycki nie zaczęły jeszcze bolec wiec zrobiłam test No i oczywiście oprócz chooyocieni które widzę tylko ja 😂moim oczom ukazała się biel - nic nowego. Obudziłam się dzisiaj godzinę przed budzikiem i nawet jestem wyspana.
Jeszcze wcześnie, wiec wszystko zdarzyć się może.
Komisja cieni, ocenia cienie. Prosimy wrzucić.
Normalnie mi głupio i wstyd, to wszystko tak potrafi dociążyć psychicznie, takie starania długie, ale no nic, zobaczymy co będzie dalej.
Przestań. Każda z nas ma czasem takie chwile, jak Ty wczoraj.

reklama
Do góry