reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Dobra....nie.sadzilam.....

Nasienie (już po wytrysku) musi się upłynnić. Czasową normą całkowitego upłynnienia jest do 60 min. Musi się tak stać aby plemniki mogły płynąć do jajowodów. Jeśli nasienie źle się upłynnia plemniki mogą mieć trudność w płynięciu do jajeczka.
Zgadzam się z @Bolilol, że to nie jest rozmowa na dzisiaj. Powinnaś się z tym przespać i ochłonąć. Jak juz będziesz miała świeżą głowę, jesteśmy tu po to aby ci odpowiedzieć na twoje pytania.

reklama
nie słyszałam o nim i nie kojarzę, by tu się ta nazwa pojawiła od kiedy tu jestem, ale sprawdziłam i niby ma czułość 5. Ale jest dość drogi i ja bym się nie zdecydowała, skoro facelle potrafi wykryć ciążę przy 5,4 czy coś takiego
no ja tez nie mam zamiaru kupowac poprostu ciekawila mnie wasza opinia.

Wybaczcie, ze trochę zmienię temat ale pierwszy raz spotykam się z tym, ze podpaski i tampony szkodzą 🤨 jestem team tampon i nie wiem co mam myśleć
Nie ma co popadać w paranoje, że nas teraz tampony i podpaski trują 🫣 ale przyznaję, że zauważyłam, że jak używam tamponów bawełnianych np your kaya to nie doskwierają mi aż tak bóle menstruacyjne. Ale równie dobrze może to być efekt placebo 😅

Powodzenia na operacji 🙂 laparoskopowo? Wiem jaki to ból kamienie w woreczku, bo miałam w rodzinie przypadki.
Laparoskopowe, ale ja nie mam żadnych objawów na szczęście. Wyszły mi przypadkiem, jak robiłam kontrolne USG wątroby w poprzedniej (podrobionej) ciąży. Liczę, że nie będę się musiała na własnej skórze przekonywać jaki to ból.

Moj wykres dziś jest szalony a ja nie mam testów, i nie wiem czy uda mi się ogarnąć jakiś, za to jutro dostawa, bo domowiłam. Ciekawe czy coś z tego będzie. Do @ zostały 3 dni.

Załączniki

• Screenshot_20230504_053628_Flo.jpg
    Screenshot_20230504_053628_Flo.jpg
    126,1 KB · Wyświetleń: 70
Hej dziewczyny, wstałam dzisiaj ze świeższą głową, przepraszam za wczorajszą huśtawkę nastrojów, to wszytko było spowodowane kilkudniowym stresem, właśnie związanym z badaniem męża, to jest trochę tak, że ja się stresowałam podwójnie tym wszystkim, za niego za siebie, te wyniki przyszły.... ja się na tym nie znam, zaczęłam panikować wczoraj...

Za dużo emocji miałam....dzisiaj jak o tym wszystkim myślę, to wydaje mi się , że te wyniki są na tyle dobre, że już dawno powinno się udać.... ale oczywiście nie , bo zawsze człowiek musi mieć pod górkę...🤦‍♀️
Mam wrażenie, że teraz kolejne porażki comiesięczne, będę przeżywała podwójnie....😒

reklama
@anyżowe_love ja się kompletnie nie znam ale z tego co piszą dziewczyny, sytuacja nie wygląda źle. Mąż ma całkiem dobre wyniki i 2 rzeczy do poprawy, więc moze odpowiedni lekarz zaradzi, trzymam kciuki.
Tak wiem, właśnie , że te wyniki nie są złe, wczoraj spanikowałam 🤦‍♀️a nad tą lepkością i płynnieniem będziemy pracować.

Do góry