Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze chociaż @black_angel się zachowa porządnieCo to za wyrzucanie testów bez zdjęcia! Czemu nikt tu się jeszcze nie chwali dwoma kreskami??? Jestem rządna teeeeestów
Ja porządna tylko testy chamyMoze chociaż @black_angel się zachowa porządnie
Właśnie, proszę o dwie kreski! Sama ich nigdy nie widziałam to chociaż u kogoś zobaczęCo to za wyrzucanie testów bez zdjęcia! Czemu nikt tu się jeszcze nie chwali dwoma kreskami??? Jestem rządna teeeeestów
Przewiduje cionszMoj wykres dziś jest szalony a ja nie mam testów, i nie wiem czy uda mi się ogarnąć jakiś, za to jutro dostawa, bo domowiłam. Ciekawe czy coś z tego będzie. Do @ zostały 3 dni.
Niepotrzebnie wszystkie tu doskonale wiemy, że każde wyniki mogą stresowaćNormalnie mi głupio i wstyd, to wszystko tak potrafi dociążyć psychicznie, takie starania długie, ale no nic, zobaczymy co będzie dalej.
Oznacz mnie jak już będziesz siuraćWypiłam kawę tylko i czekam na 8 niecierpliwie. Czemu jak szykuje się wyjść do godz 8 to czas zapier.... a teraz wlecze się.
Już chcialabym wiedzieć, czy ta temperatura cos znaczy i pytanie czenu wczoraj już nic nie wyszło a robilam 1 rano i ostatni wieczorem.
Wydaje mi się, że tworzył go ktoś kogo np. Pinki zawiodły. Jest dużo kobiet, które nie polecają facelle. Najlepiej mieć po kilka z różnych firm.Hej, ukradzione z ovufriend - pewnie Ameryki nie odkryłam ale może się przyda na pohybel pinkom (?)