królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
No masz racje, nie wytrzymam przecież. Czekam do 8 i jade do rosska wspomóc ich finansowo, bo nie wyrzymam do jutra.A Ty śmigaj po test !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No masz racje, nie wytrzymam przecież. Czekam do 8 i jade do rosska wspomóc ich finansowo, bo nie wyrzymam do jutra.A Ty śmigaj po test !!
Tylko juz nic nie pijNo masz racje, nie wytrzymam przecież. Czekam do 8 i jade do rosska wspomóc ich finansowo, bo nie wyrzymam do jutra.
Wypiłam kawę tylko i czekam na 8 niecierpliwie. Czemu jak szykuje się wyjść do godz 8 to czas zapier.... a teraz wlecze się.Tylko juz nic nie pij
WyciągajTesty już w śmietniku także nie ma co oceniać
Wyciągaj
Każdy ma czasem gorszy dzień. Nie przejmuj się. Ważne, że dziś jest nowa energia do działania i trzeźwa głowaDzięki za zrozumienie
Wypiłam kawę tylko i czekam na 8 niecierpliwie. Czemu jak szykuje się wyjść do godz 8 to czas zapier.... a teraz wlecze się.
Już chcialabym wiedzieć, czy ta temperatura cos znaczy i pytanie czenu wczoraj już nic nie wyszło a robilam 1 rano i ostatni wieczorem.
BezsensuNie mogę bo już idę do pracy
Bezsensu
I zostawiasz nas z taką świadomością, że ten test tam leży i czeka na nas
Jedyne co tam czeka to jedna kreska