reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
no widzę, że nie ogarniasz.

Tłumaczymy Ci, że upłynnienie odbywa się później jak plemniki mają płynąć do jajeczka. Wtrysk to nie upłynnienie.
obawiam się, że to już po prostu nie jest rozmowa na dzisiaj

@anyżowe_love wiem, że Ci bardzo ciężko. Rozumiem to. Proszę, spróbuj się przespać, jutro będzie ciut lżej, zobaczysz kochana

@anyżowe_love ja tak z doskoku bo nie znam się zupełnie ale z tego co widzę dziewczyny mówią o tym co działo się później z nasieniem, jak już je tam testowali w labo :) nie ma nic do rzeczy ile czasu spędziliście tam przecież i ze wszystko sprawnie poszło

Dobra....nie.sadzilam.....
chyba się zestresowałas, aż nie poznaje Cię (przynajmniej po tym jak pisałaś). Spokojnie

Wyniki są dobre ale jest co poprawić. Są w nim zdrowe plemniki co jest super ale sperma jest zbyt gęsta czyli po wytrysku mogą nie docierać do jajeczka (znawczynią nie jestem ale tak rozumiem co tu napisały dziewczyny)

obawiam się, że to już po prostu nie jest rozmowa na dzisiaj

@anyżowe_love wiem, że Ci bardzo ciężko. Rozumiem to. Proszę, spróbuj się przespać, jutro będzie ciut lżej, zobaczysz kochana
Dziękuję, zawsze ogarniasz to wszystko, dla mnie za dużo informacji na dzisiaj...niby wszystko ogarniam, ale jednak nie...

reklama
Do góry