reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Ja już mam gdzieś wiem, że u mnie problem, bo u mojego chłopa ok...nasienie dało wynik...
no nie całkiem jest ok bo jest coś z upłynnieniem a jeśli się nieprawidłowo upłynnia to może utrudniać zapłodnienie bo plemnik nie dopłyną do jajeczka.

No i należy pamiętać, że na ciążę ma wpływ wiele czynników to złożony proces.

Co ja mam zrobić...😣
w tej chwili słońce najlepiej iść spać, jutro wstanie nowy dzień i nowa perspektywa. Najwyraźniej nie jest to moment, w którym patrzysz trzeźwo na sytuację, w dodatku targają Tobą silne emocje. Dziś nic dobrego z tego nie będzie, potrzebne jest świeże jutro kochana

Nie wiem.ci mam zrobić....😑
no nie całkiem jest ok bo jest coś z upłynnieniem a jeśli się nieprawidłowo upłynnia to może utrudniać zapłodnienie bo plemnik nie dopłyną do jajeczka.

No i należy pamiętać, że na ciążę ma wpływ wiele czynników to złożony proces.
To co z tym upłynieniem jest nie ok wg ciebie?

Wybaczcie, ze trochę zmienię temat ale pierwszy raz spotykam się z tym, ze podpaski i tampony szkodzą 🤨 jestem team tampon i nie wiem co mam myśleć
Moim zdaniem to już jest jakieś naciągane, wszystko teraz szkodzi a to co nie szkodzi zazwyczaj jest albo drogie albo jakieś niekomfortowe w użytku. No ja nie zamienię tamponów i podpasek na kubeczek, mam obfity okres i bałabym się po prostu, że się zaleje bez dodatkowej wkładki czy cienkiej podpaski :p
Poza tym biały papier toaletowy też jest chlorowany więc czym mam się podcierać gazetą. To już jakies popadanie w paranoje ze wszystkim jakby, ale jak na początku napisałam to moje zdanie.

Załączniki

• 924d8b19-fe71-474f-9209-431eb4d97481.jpeg
    924d8b19-fe71-474f-9209-431eb4d97481.jpeg
    7,7 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry