Wika.00
Fanka BB :)
Co ja mam zrobić...
Ej ej spokojnie. Ja wiem, że jest to dobijające, bo jestem w takiej samej sytuacji co ty, ale nie można się załamywać. Jesteś silna babka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co ja mam zrobić...
no nie całkiem jest ok bo jest coś z upłynnieniem a jeśli się nieprawidłowo upłynnia to może utrudniać zapłodnienie bo plemnik nie dopłyną do jajeczka.Ja już mam gdzieś wiem, że u mnie problem, bo u mojego chłopa ok...nasienie dało wynik...
w tej chwili słońce najlepiej iść spać, jutro wstanie nowy dzień i nowa perspektywa. Najwyraźniej nie jest to moment, w którym patrzysz trzeźwo na sytuację, w dodatku targają Tobą silne emocje. Dziś nic dobrego z tego nie będzie, potrzebne jest świeże jutro kochanaCo ja mam zrobić...
To co z tym upłynieniem jest nie ok wg ciebie?no nie całkiem jest ok bo jest coś z upłynnieniem a jeśli się nieprawidłowo upłynnia to może utrudniać zapłodnienie bo plemnik nie dopłyną do jajeczka.
No i należy pamiętać, że na ciążę ma wpływ wiele czynników to złożony proces.
Moim zdaniem to już jest jakieś naciągane, wszystko teraz szkodzi a to co nie szkodzi zazwyczaj jest albo drogie albo jakieś niekomfortowe w użytku. No ja nie zamienię tamponów i podpasek na kubeczek, mam obfity okres i bałabym się po prostu, że się zaleje bez dodatkowej wkładki czy cienkiej podpaski
Wybaczcie, ze trochę zmienię temat ale pierwszy raz spotykam się z tym, ze podpaski i tampony szkodzą jestem team tampon i nie wiem co mam myśleć
No ale czekaj, trochę nie czaję, czemu jesteś załamana. Nasienie jest dobre. To nie jest powód do smutku. Teraz tylko skup się na badaniu siebie i tyle. Nasienie nie jest prostą sprawą i serio, lepiej, że wyszło dobre...Co ja mam zrobić...
no przecież masz na wyniku napisane, że jest niekompletne.Nie wiem.ci mam zrobić....
To co z tym upłynieniem jest nie ok wg ciebie?
Ja tego nie widzęno przecież masz na wyniku napisane, że jest niekompletne.
tu maszJa tego nie widzę
Nie ogarniam tego......No.ja czekałam razem.z nim...I było ok wszystko...tu masz