reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

sorki ze zmieniam temat ale slyszal ktos o masazu plodnosci? podobno masowanie okolic macicy i jajnikow pomaga jakos w ich funkcjonawaniu i mozna do tego uzywac olejku rycynowego. przemknelo mi gdzies ze moze nawet pomoc z niedroznymi jajowodami ale to juz wydaje sie przesada :o

tylek dla przyciagniecia uwagi :D
magic mike drop trou GIF
Zaintrygowałaś mnie i dziś poszperam w necie na ten temat😊

reklama
uwaga, zalpost... Wkurwiam się, bo zrobiliśmy że Starym dużo w kierunku, by poprawić nasza płodność i dalej robimy. Bardzo poprawiliśmy nasze parametry, hormony, styl życia, no wszystko. Żyjemy naprawdę wzorowo. Wkurwiam się, gdy słyszę u ginow, że wszystko gra i hula jak należy, to piękne, tamto cudowne.
Brakuje mi pomysłów. Dlaczego to spotkało akurat nas🥲 temat niepłodności to największe badziewie, to jak taplanie się w błocie, niby ktoś wyciąga rękę, a i tak nie możesz z niego wyjść😕
Moja najmłodsza kuzynka 26 lat zaczyna starania, tylko czekam na info, że jest w ciąży.. to będzie dla mnie cios. Będę jedyną bezdzietną w rodzinie na ten czas.
Mąż mnie motywuje i wspiera, dziś wyczuł mój podły nastrój, zadzwonił i pocieszył, ale wiecie, ta bezsilność 🫠

sorki ze zmieniam temat ale slyszal ktos o masazu plodnosci? podobno masowanie okolic macicy i jajnikow pomaga jakos w ich funkcjonawaniu i mozna do tego uzywac olejku rycynowego. przemknelo mi gdzies ze moze nawet pomoc z niedroznymi jajowodami ale to juz wydaje sie przesada :o

magic mike drop trou GIF
Słyszałam, że przy in vitro dziewczyny korzystają korzystają czegoś takiego.

daj znac jak znajdziesz cos wiecej bo mi juz tylko reklamy wyskakuja profesjonalnych masazy tego typu i to moze to isc w taka strone ze lepiej na pracowej przegladarce nie miec takiej historii 😂
Tak ja znam temat - masaż japoński głęboki miednicy - u mnie robił mongolczyk, który wiedział o co chodzi, to nie jest taki miły masażyk, ale to normalnie aż boli fizycznie, bo to ma za zadanie ukrwić tam na dole wszystko żeby przepływy były dobre... gorąco aż mi było na całych plecach i na lędźwiowym po tych masażach. Ja to miałam połączone z akupunkturą na brzuchu. Tak zaszłam w ciążę w tym cyklu, w którym tego spróbowałam tyle, że to biochem zaliczyłam...

uwaga, zalpost... Wkurwiam się, bo zrobiliśmy że Starym dużo w kierunku, by poprawić nasza płodność i dalej robimy. Bardzo poprawiliśmy nasze parametry, hormony, styl życia, no wszystko. Żyjemy naprawdę wzorowo. Wkurwiam się, gdy słyszę u ginow, że wszystko gra i hula jak należy, to piękne, tamto cudowne.
Brakuje mi pomysłów. Dlaczego to spotkało akurat nas🥲 temat niepłodności to największe badziewie, to jak taplanie się w błocie, niby ktoś wyciąga rękę, a i tak nie możesz z niego wyjść😕
Moja najmłodsza kuzynka 26 lat zaczyna starania, tylko czekam na info, że jest w ciąży.. to będzie dla mnie cios. Będę jedyną bezdzietną w rodzinie na ten czas.
Mąż mnie motywuje i wspiera, dziś wyczuł mój podły nastrój, zadzwonił i pocieszył, ale wiecie, ta bezsilność 🫠
Przykro mi, najgorsza jest ta frustracja i to, że tyle się robi a nie wiadomo do końca w czym leży problem w Waszym przypadku :( a informację o ciążach wokół dobijają.
Przytulam i wysyłam wirtualne wsparcie <3

Tak ja znam temat - masaż japoński głęboki miednicy - u mnie robił mongolczyk, który wiedział o co chodzi, to nie jest taki miły masażyk, ale to normalnie aż boli fizycznie, bo to ma za zadanie ukrwić tam na dole wszystko żeby przepływy były dobre... gorąco aż mi było na całych plecach i na lędźwiowym po tych masażach. Ja to miałam połączone z akupunkturą na brzuchu. Tak zaszłam w ciążę w tym cyklu, w którym tego spróbowałam tyle, że to biochem zaliczyłam...
Jakiś czas temu znajoma mi powiedziała że jej dwie siostry po wieloletnich staraniach zaszły w ciąży po masażach miednicy ale że to właśnie podobno boli.

a samemu tez mozna cos takiego robic czy to raczej nic nie daje takie mizianie? ja znalazlam tylko jeden stary post jakiejs dziewczyny ktora o to pytala i mowila ze po takim krotkim masowaniu z olejkiem rycynowym miala nastepnego dnia lekkie plamienia pierwszy raz w zyciu (ale to akurat chyba niezbyt dobrze)

reklama

magic mike drop trou GIF

Jeszcze na studiach na zajęciach z fizjoterapii wykładowca mówił nam o jakimś rozluźnianiu więzadeł czy czymś podobnym (nie pamiętam dokładnie, ale coś takiego kojarzę), które odbywało się per rectum. Wtedy twierdził, że z bardzo dobrym skutkiem i że niby kobiety zachodziły po tych zabiegach w ciążę. Piszę tylko tyle, co mi się kojarzy. Może ktoś znajdzie coś na ten temat.

Do góry