reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
A czy Wasze babcie też robią wszystko na oko? Moja babcia ilekroć zrobi jakieś ciasto i pytam o przepis to słyszę: a tego sypnęłam trochę, a tego na oko, tutaj tyle ile mi się wsypało... 😅
Nie mam babć 😢 Nawet ich nie znałam, tylko jednego dziadka znałam ale zmarł na raka jak miałam 14 lat

A czy Wasze babcie też robią wszystko na oko? Moja babcia ilekroć zrobi jakieś ciasto i pytam o przepis to słyszę: a tego sypnęłam trochę, a tego na oko, tutaj tyle ile mi się wsypało... 😅
Tak. Teściowa i moja mama to samo i zawsze jak pytam o przepis, albo ile tej mąki to słyszę "Oj matko no..ile?... na oko!"

Tak. Teściowa i moja mama to samo i zawsze jak pytam o przepis, albo ile tej mąki to słyszę "Oj matko no..ile?... na oko!"
O tak:
68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652...jpeg

tak, kiedyś pytałam o przepis na jej najlepsze na świecie pączki i dyktując mówi spirytus, pytam ile a ona - no tak z garść 🤣

reklama
sorki ze zmieniam temat ale slyszal ktos o masazu plodnosci? podobno masowanie okolic macicy i jajnikow pomaga jakos w ich funkcjonawaniu i mozna do tego uzywac olejku rycynowego. przemknelo mi gdzies ze moze nawet pomoc z niedroznymi jajowodami ale to juz wydaje sie przesada :o

tylek dla przyciagniecia uwagi :D
magic mike drop trou GIF

Do góry