reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Iiiii mamy
images (3).jpeg

Jeszcze 300 😜

U mnie od wczoraj fala takiego śluzu i dzis obudziłam się z brzuszkiem bolącym jak podczas dostania @. Niestety plemniki starego na pewno nie dozyły od soboty😥😢 ale to juz ostatni taki stracony cykl.
Znowu testować będziemy w tym samym terminie. U mnie dziś ból jajnika, śluz od wczoraj prawie zatapia, test owulacyjny pozytywny...
. Jak mnie tak boli w boku to ostatnia rzecz jakiej mi się chce to seks, ale chyba poprawić warto, nie?
U nas też zgrać grafik pracy z cyklem to kombinacje alpejskie i wczoraj zmęczony był mega, ale kazał się informować kiedy trzeba działać, więc, wtedy nawet jak sił nie ma, to mobilizuje się i działamy...

Mam pytanie, może głupie ale powiedzcie mi jak się przyjmuje clo? Przed jedzeniem, po jedzeniu? Na recepcie mam napisane 2x1 tabl p.o. i nie mam zielonego pojęcia co to znaczy 😅 a nie chce robić z siebie debila i pisać sms do lekarza. Receptę mi wysyłał sms więc nie rozmawiałam z nim, tak to bym zapytała 😝

Mam pytanie, może głupie ale powiedzcie mi jak się przyjmuje clo? Przed jedzeniem, po jedzeniu? Na recepcie mam napisane 2x1 tabl p.o. i nie mam zielonego pojęcia co to znaczy 😅 a nie chce robić z siebie debila i pisać sms do lekarza. Receptę mi wysyłał sms więc nie rozmawiałam z nim, tak to bym zapytała 😝
Mi lekarka mowila, ze bez różnicy ale żeby przyjmować o stałej porze.

p.o. Znaczy doustnie :)

reklama
Do góry