MyszkaMiki30
Fanka BB :)
ale to nie chodzi o to ile on się spuszczał.On na prawdę ogarną szybko....
Upłynnienie to proces późniejszy. Jak już sperma jest w pochwie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale to nie chodzi o to ile on się spuszczał.On na prawdę ogarną szybko....
ale czego nie ogarniasz? on oddał nasienie w 10 minut, oni to zabierają i sprawdzają ile czasu zajmie upłynnienie. Powinno się samo upłynnić do godziny, jeśli nie, upłynniają mechanicznie z tego co wiem. Twój facet nic w upłynnieniu nie miał do robotyTo ja już chyba nie ogarniam... on ogarną ...
Dziękiale czego nie ogarniasz? on oddał nasienie w 10 minut, oni to zabierają i sprawdzają ile czasu zajmie upłynnienie. Powinno się samo upłynnić do godziny, jeśli nie, upłynniają mechanicznie z tego co wiem. Twój facet nic w upłynnieniu nie miał do roboty
Wybaczcie, ze trochę zmienię temat ale pierwszy raz spotykam się z tym, ze podpaski i tampony szkodzą jestem team tampon i nie wiem co mam myśleć
mi gin mówiła o q10 w dawce 200mg. Z tego co rozumiem to nac się bierze w 3-7dcDziewczyny chciałabym zacząć brać NAC i q10 na poprawę jakości komórek jajowych. Czy mogłybyście mi powiedzieć jaka dawca jest najlepsza i czy nac można brać cały cykl? Dziękuje za odpowiedzi