anyżowa
Fanka BB :)
Ooooo to powodzenia jakaś wymarzoną praca, czy taka która pozwala opłacić rachunki ?Ja mam jutro rozmowę o pracę
życie, życie jest nobelon
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooooo to powodzenia jakaś wymarzoną praca, czy taka która pozwala opłacić rachunki ?Ja mam jutro rozmowę o pracę
życie, życie jest nobelon
Jak ja się cieszę że mam zadaniowy czas pracy... w sumie jeśli nie mam spotkań, nie muszę się nikomu tłumaczyć i wyskakuje do lekarza. Czasami, jak wiem że może zejść dłużej biorę że sobą laptopa i tyle.To jest też mój główny powód dla którego nie zmieniam pracy. Mogę wyskoczyć w trakcie dnia na usg i później to odrobić. Chociaż wiem, że wszyscy już w pracy plotkują i pewnie dobrze wiedzą, że się staramy to mam to w dupie dopóki nikt się do mnie nie dowali.
Przypomnij - idziesz na drożność teraz?Ja się dzisiaj zaczęłam żegnać ze wszystkimi w pracy przed szpitalnym l4 Nie wnikali, życzyli zdrowia i wypoczynku. Też myślę, że czekają na moje info o ciąży i pewnie się domyślają, że szpital z tym powiązany, ale wszyscy są zgodni, że życie osobiste najważniejsze i nikt za dużo nie komentuje
No właśnie.... dlatego mówię, to nie takie proste wszystko...nigdy nie wiadomo co się wydarzy i jak kto zareaguje....W poprzedniej pracy była taka sytuacja, że dziewczyna starala się o dziecko i przyznała się szefowi. Ostatniego dostała wypowiedzenie ...
Szczęście, że w sumie jej pyknęło i już była w ciąży. Od razu poszła na l4 .
ja mam cyce jak donice i tylko SHEINWłaśnie boje się czy mi się sprawdza bo mam duży biust
A jak jest w UK z ochroną ciężarnych? Bo zwolnienia lekarskie dojyslam się ze nie funcjonuja tak jak u nas.No właśnie.... dlatego mówię, to nie takie proste wszystko...nigdy nie wiadomo co się wydarzy i jak kto zareaguje....
Dej linkaja mam cyce jak donice i tylko SHEIN
Histero, laparo, drożność… full opcjaPrzypomnij - idziesz na drożność teraz?
W dogodniejszym miejscu i też lepsza dla mojej głowyOoooo to powodzenia jakaś wymarzoną praca, czy taka która pozwala opłacić rachunki ?
To samo co ja w lipcuHistero, laparo, drożność… full opcja