amusedxxx
Fanka BB :)
A ja jestem spoko bratowąja mam spoko bratowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja jestem spoko bratowąja mam spoko bratowe
ja też, ze szwagierka mam bardzo dobry kontaktA ja jestem spoko bratową
Kurde ja nie mam żadnej z Was na instawie
Kiedyś gadał, że mam tyle nie siedzieć bo tu same trolle i ja ja też trolluje a jak dostałam bana to już w ogóle się rozgadał
Ale później pokazałam mu te co mam na insta, oowieszialam o problemach i zrozumiał, że tu są fajne dziewczyny
Mój nie wieej właśnie, a Wasze chłopy wiedzą, że siedzicie na forum?
Ja się rpzed moim długo ukrywałam, ale teraz to już na lajcie
A dlatego bo nie chce by się śmiałMój nie wie
Mój wie, ale też trochę to ukrywałam na początku. Aktualnie mówię mu, oczywiscie zartobliwie, że w końcu znalazłam sobie "hobby", bo regularnie Was czytam i od czasu do czasu cos piszeej właśnie, a Wasze chłopy wiedzą, że siedzicie na forum?
Ja się rpzed moim długo ukrywałam, ale teraz to już na lajcie
Ja nie bo nie cierpię szwagierki Tej co pyta od czterech lat kiedy dzidziuśA ja jestem spoko bratową
Wszystko rozumiem, tylko nasienie trzeba byloby zbadać już kiedyś (mamy 3 dzieci - więc musiało byc ok) a po kuracji sterydowej hormony się przestawiają i wplywają na zmianę nasienia, po odblokowaniu właściwym wszystko powinno wrocić do normy sprzed ale w żadkich przypadkach (gdy stosowane są w nieodpowiednich dawkach lub zbyt długo ) mogą już nie wrocić. Jednym słowem połroczny hardcor stresowo-wysiłkowy + kuracja sterydowa może u nas być przyczyną niepowodzeń, plus nie zawsze trafianie w dzień owulacji, moj wiek itp.... dlatego dużą nadzieję pokładam w tym, że powoli konczy się kurs a kuracja już prawie pół roku za nami i teraz będzie efekt.niekoniecznie bo mój stary wszystkiego hormony ma idealne a nasienie leży