reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

tak w skrócie bo to dość patologiczna historia 😂 znam sie z nią od szkoły za dzieciaka i nawet sie kiedyś przyjaźniłyśmy przez jakiś tam okres potem przyjaźń jakoś minęła a gdy zaczęłam spotykać sie z jej bratem to robiła wszystko żebyśmy sie rozstali bo podobno na niego nie zasługiwałam 🥴 któregoś razu przyjechała do nas w gości na imprezę i podczas tego przyjazdu ciagle mi cisnęła po kątach wiec sie wkurwiłam i kazałam jej powtorzyc wszystko prosto w oczy no i wteeeedy sie zaczęło, pierdolila pierdolila jakieś głupoty aż w końcu nie wytrzymałam i jej zajeb@lam, akcja się toczyła dynamicznie dopóki nas nie rozdzielono 🤣
Warrior Princess Win GIF
Szacun, ja nigdy sie z nikim nie biłam, nawet liścia nikomu nie sprzedałam 😆

reklama
Kuracja sterydowa brzmi mega poważnie...
Zgadza się, ale mąż jest rozsądny, omówił sobie nawet z lekarzem pewne rzeczy, bo on tez widocznie nie jedno sobie wypracował, pierwszy raz widzialam tak zbudowanego dobrze lekarza. No i ogolnie jest obcykany w tych sprawach, tu akurat był uraz i musiał po dojsciu do siebie, odzyskać siłę i kondycję poprawić by przejść etap wych-fiz bo ciężko pracował nad sobą do tego kursu. A ja go wspieram, bo ufam, że wszystko robi rozsądnie.

ej btw wiecie, że kiedyś tu się na niego żaliłam i zostawiłam lapa otwartego i poszłam spać i on mi chciał zamknać i to przeczytał? :D
Było mu rano tak strasznie przykro... Ale na szczęście większość z Was kazała mi puknać się w łeb i tym wygrałam całą sprawę :D ze żale się, ale są tu mądre laski i mnie sprowadził do pionu :D
Ale wybrnęłaś - szacun :D

reklama
Do góry